PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241974
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

?????

ocenił(a) film na 3

Nie kumam tego filmu na koncu - mala gdzies sie przeniosla. To jeszcze gra ale jej brat ??? Nie powino go tam byc. Co do fajnych mometow ktore zapamietalam, to:
Kiedy mlody koles jest bity butelkom,
To jak ma rozciete wargi jak Jocker,
Stworek z oczami na dloni,
No i ta kulka w policzek,
No i sam Faln super
No ale ogulnie film nie podobal sie mi chodz ma pare plusow. Wiec moze ktos powie o co chodzi w koncowce.

ocenił(a) film na 10
miidniight

Na koncu chodzi oto, ze mimo wojny i tego co działo sie do około Ofelii ona az do samej smierci pozostawała w swoim fantastycznym swiecie. A smier potraktowała własnie jako przejscie przez portal i życio jako niesmiertelna przy boku matki i ojca.

miidniight

Wybacz, ale jeśli dla Ciebie fajnymi momentami były tylko te okrutne, to ja się w ogóle nie dziwię, że nic nie zrozumiałeś z filmu. Serię Piły sobie pooglądaj, a nie film, który niesie za sobą coś więcej niż tylko przemoc. I naucz się po polsku pisać...tragedia.

ocenił(a) film na 3
miidniight

Nie stety ten film to jest dlamnie tragedia, nie wiem nawet jak moze miec tak wysokie noty. No i ta koncowka, jesli to tylko jej marzenia i jak ktos tu juz wczesniej zaowazyl. To jak wydostala sie z zamknietego pokoju. To nie to ze te brutalne sceny podobaly sie mi ale byly hmm orginalne.