PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241962
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

ALE SZROT!!!

ocenił(a) film na 2

W życiu nie widziałem gorszego szrota... Nie wiem czym Ci ludzie się podniecają.!!!!

ocenił(a) film na 9
bemols

A ja w życiu nie widziałem tak głupiej i niekompetentnej recenzji ,jak się nie znasz na filmach to nie jęcz jak baba na rynku!!!

ocenił(a) film na 2
bemols

Ok masz teraz recenzje:
1. Fabuła - brak spójnosci - Żołnierze się zabijają, mała chodzi po lesie a matka umiera.
2. ZERO AKCJI - może poza atakiem partyzantów na bazę wojskową.
3. Brak jakiegoś przesłania tym filmem. Wszystko pięknie ładnie ale zakończenie bez sensu. Nie wiem co ma wspólnego wojna z 'jej' światem - utopią.
4. Gdzie tu horror?
5. Dla mnie to ponad 2 h straocne.
Po prostu KASZANA.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
bemols

Na podstawie Twojej "recenzji" znam się lepiej na fizyce kwantowej niż Ty na filmach.

ocenił(a) film na 2
bemols

Człowieku, że oceniłeś film na 10 i nie możesz się pogodzić tym, że dla mnie i dla moich znajomych to po prostu beton!!! Gorszy gniot to tylko chyba...No właśnie raczej nie ma gorszego, jest gorszy od "Wzgórza mają oczy"! Przynajmniej akcja i trochę akcji i horroru!!!

ocenił(a) film na 10
bemols

"A i jeszcze jedno PAJACU! Nie pierd... że się nie znam na filmach jak nie wiesz kim jestem frajerze!!! A ocena 9 to zdecydowanie za duzo jak dla tego filmu!"

powiedzcie że to prowokacja
i tak pewnie masz góra 15 lat zarzucasz mu że cię ocenia nie znając ciebie a sam go wyzywasz od pajaców i frajerów
szkoda słów na takie gimbusy

ocenił(a) film na 2
emade24

Przepraszam ktoś Cie pytał o zdanie?? To po co sie wtracasz. A te 15 lat to se w d..ę wsadz. Używam twardych czasem wulgarnych słów dla podkreślenia mojej indiwidualnej oceny. Żeby osoby potrafiły zwrócić uwagę na moje opinie i żeby inne osoby nie wtracały się jak dorośli rozmawiają!
Poza tym dyskutujemy o filmie, który jeszcze raz to podkreśle jest totalnym szrotem i nieporozumieniem a że taka opinia się komuś nie podoba to odrazu musi się spierać? Porażka. Wpuścić chamstwo na salony...

bemols

Przed chwilą skończyłem oglądać "Pan's Labyrinth" i z góry zaznaczam że nie jest to film dla wielbicieli kina akcji i komentarze typu "dno, kaszana, starta 2 godzin,szrot, bez sensu" itp. itd. są nie na miejscu.
Jestem świadomy że niektórym może nie przypaść do gusty ten film, ale jednak ma coś w sobie co przykuwa uwagę i jest wart obejrzenia.
Co do recenzji ~bemols'a:
ad1. Fabuła- nie chodziło tylko o przedstawienie jak żołnierze się zabijają, mała chodzi sobie po lesie a matka sobie umiera. Chodziło o przedstawienie jak mała dziewczynka potrafi stworzyć swój własny świat w czasie brutalnej rzeczywistośći jaką jest wojna a przedstwaicielem jej ojczym
ad2. Akcja- napisałeś że jest zero akcji; to nie jest film sensacyjny i wcale nie brakowało mi "nadmiaru akcji" bo nie pasowała by mi do tego filmu; scena po odnalezieniu klucza przy stole zastawionym jedzeniem bardzo mi się podobała
ad3. Przesłanie- chodziło chyba o ukazanie jak dziewczynka może postrzegać świat rzeczywisty i jak może wyobrazić/stworzyć sobie własny świat w którym jest księżniczką w ludzkiej postaci. Mimo iż ma ciężkie dzieciństwo potrafi czerpać radość z tego co ma
ad4. co do horroru to autorzy pewnie mieli na myśli brutalność filmu i nie mieli gdzie go dokładnie zaklasyfikować...baśń i horror to lepiej niż baśń a gore (ale to chyba niezbyt dobre porównanie :P)
ad5. dla mnie to nie był czas stracony i uważam że to nie jest film dla wszystkich i myślę że dużej liczbie osób może nie przypaść do gusty ten typ

To tylko moje zdanie, a porównanie z Twoją wypowiedzią ~bemols nie miało na celu nic negatywnego i mam nadzieję że tak tego nie odebrałeś.
Ilu ludzi tyle zdań na ten temat :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
raqtimer

hahaha jesteś żałosny bombel.
Nie wiem do kogo to było ale widząc po Twojej pisowani do mnie ale źle Ci się wcisnęły klawiesz albo po prostu nie umiesz zauważyć ciekwaych rzeczy jakimi są literki. Kócić się z Tobą to strata czasu.
A co do wypoewiedzi Soraty13. Cenię ją za stratę czasu aby uświadomić o co chodzi w tym filmie. DZieki :)