TVP Kultura szaleje - 3 dni z rzędu filmy del Toro - przedwczoraj Sierociniec, wczoraj Kręgosłup Diabła a dzisiaj Labirynt Fauna. Polecam ten ostatni, jeśli ktoś do tej pory nie widział, to dzisiaj jest okazja obejrzeć, a naprawdę warto ;)
Piękny film. Czytając wiele komentarzy na tej stronie, dochodzę do wniosku, że społeczeństwo to my mamy po prostu ograniczone.
Ja właśnie obejrzałem, całkiem niezłe efekty i niezła historia, zahaczająca o złą baśń. Myślałem, że to będzie jakiś typowy straszak, a tu proszę, naprawdę dobry film. TVP Kultura w ogóle daje ostatnio czadu z fajnymi filmami, zwłaszcza starymi.:>
zgadzam się, TVP Kultura ma świetny repertuar.... i to nie tylko filmów, tak trzymac!
Oglądałem ten film już po raz trzeci i wiem, że jeszcze nie raz do niego wrócę. Świetna historia która się nie nudzi i genialne zakończenie które na długo zostaje w pamięci sprawiają, że film ma u mnie najwyższą ocenę. Pozdrawiam :)
Pierwszy raz obejrzałam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Nieprzewidywalny i niesamowicie ciekawy.