Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 242444
7,7 50 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

GENIALNY !!!!!

ocenił(a) film na 8

Film genialny dawno nie oglądałem tak doskonałego dramatu jakim jest ten film, bo chyba mozna tak o nim powiedzieć. Bardzo smutne zakończenie filmu choć można było sie spodziewac troszek innego, pocieszajacy jest obraz kiedy dziewczynka spotyka sie ze swoimi rodzicami i faunem mowiacym jej ze postąpiła bardzo dobrze. Film z pewnoscia moge ocenic 9/10. Druga rzecza która powalila mnie na kolana jest z pewnoscia scenografia ktora jest genialna. Co do minusów filmu a raczej jednego to to ze było w nim za dużo okrucieństwa. Chyba można było stworzyc podobne widowisko z troszke mniejsza iloscia okrucienstwa.

ocenił(a) film na 9
floo123

film jest... moze nie tyle tragiczny co napewno smutny. swietne jest to ze to nie nastepna smutna bajka od 12lat z moralem. brutalnosc nadaje mu pikanterii i co tu duzo mowic... takie byly realia.w tym filmie jest uzasadniona. jak inaczej mozna by bylo przedstawic postac generala Vidala. Ktos w koncu pomyslal i zrobil basn dla starszej widowni. Wielki plus.

ocenił(a) film na 10
Rafcyk

zgadzam sie w zupelnosci!!film jest po prostu genialny,jestem nim zachwycona!!jak dla mnie to wrecz 10/10.polaczenie tych dwoch swiatow-wojny i wyobrazni Ofelii,a takze ich wzajemne przenikanie sie,tworza niesamowity i niezapomniany oobraz.Wszystko takie,jak powinno byc.A zakonczenie?heh...smutny i tragiczny:(nie moglam sie powstrzymac i pare lez mi polecialo.Polecam!!!