PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241962
7,7 60 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Ludzie gdzie wy oglądaliscie ten film? Przeciez polska premiera dopiero w marcu. Sam bym bardzo chętnie obejrzał, ale średnio mam ochote znizac sie do internetowego piractwa, chyba ze jest jakas inna mozliwosc.
Wiadomo kto bedzie polskiem dystrybutorem? (czyli równowaznie czy bedzie w Mulitkinie lub Kinoplexie czy bede musial filmu szukac po w malych Gdańskich kinach)

ocenił(a) film na 10
John_Travolta

Jak "nie chcesz się zniżać do komputerowego piractwa" to nie jęcz, że jeszcze nie widziałeś.

ocenił(a) film na 4
raqtimer

"ale średnio mam ochote znizac sie do internetowego piractwa" no to sam sobie odpowiedziałeś

John_Travolta

No właśnie. Zadajesz pytanie i znasz odpowiedź.

John_Travolta

Wybacz ale jak tu nie byc piratem skoro film ma ponad Pol roku opoznienia. Na rewelacyjny Smokin Aces tez trzeba czeak jeszcze kilka miesiecy.

ocenił(a) film na 9
John_Travolta

film w listopadzie 2006 byl pokazywany w lodzi na festiwalu camerimage, zreszta wygral tam glowna nagrode, i byla tez reprezentacja ekipy filmowej, kto kocha kino ten jest tam co roku i juz widzial:)
naprawde nie ttrzeba byc piratem!! juz nie wspominajac o naszej silnej reprezentacji w anglii i stanach gdzie premiera sporo wczesnije niz w polsce ja poniewaz jestem w anglii na stale czesto oceniam filmy przed ich premiera kinowa w polsce bo po prostu tu sa w kinach wczesniej:) juz nie wspominajac o przykladzie calkiem fajnej pani henderson w genialnej obsadzie ja tu na dvd w wypozyczalni wy macie w kinach w 2007 2 lata po premierze!!