Ludzie gdzie wy oglądaliscie ten film? Przeciez polska premiera dopiero w marcu. Sam bym bardzo chętnie obejrzał, ale średnio mam ochote znizac sie do internetowego piractwa, chyba ze jest jakas inna mozliwosc.
Wiadomo kto bedzie polskiem dystrybutorem? (czyli równowaznie czy bedzie w Mulitkinie lub Kinoplexie czy bede musial filmu szukac po w malych Gdańskich kinach)
Jak "nie chcesz się zniżać do komputerowego piractwa" to nie jęcz, że jeszcze nie widziałeś.
"ale średnio mam ochote znizac sie do internetowego piractwa" no to sam sobie odpowiedziałeś
Wybacz ale jak tu nie byc piratem skoro film ma ponad Pol roku opoznienia. Na rewelacyjny Smokin Aces tez trzeba czeak jeszcze kilka miesiecy.
film w listopadzie 2006 byl pokazywany w lodzi na festiwalu camerimage, zreszta wygral tam glowna nagrode, i byla tez reprezentacja ekipy filmowej, kto kocha kino ten jest tam co roku i juz widzial:)
naprawde nie ttrzeba byc piratem!! juz nie wspominajac o naszej silnej reprezentacji w anglii i stanach gdzie premiera sporo wczesnije niz w polsce ja poniewaz jestem w anglii na stale czesto oceniam filmy przed ich premiera kinowa w polsce bo po prostu tu sa w kinach wczesniej:) juz nie wspominajac o przykladzie calkiem fajnej pani henderson w genialnej obsadzie ja tu na dvd w wypozyczalni wy macie w kinach w 2007 2 lata po premierze!!