PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 241975
7,5 62 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna

Ani to bajka , ani dramat. Beznadziejna rola Ofelii , która sama nie wie czy jest dzieckiem , czy posłańcem fauna z jakąś bezsensowną krucjatą. Nie jest to film ani o dzieciństwie , ani o wojnie . Trochę się zawiodłam....no i zanudziłam

ocenił(a) film na 10
tala1987

ty tak sobie żartujesz co nie ? bo jak tak to dziwne masz poczucie humory a jak nei to ... ok film jest dobry ale coz może ci sie nei podobac twój gust ale jak nie rozumeisz fabuły to sie jej nie czepiaj . polec wiec jakis inny film który uwazasz za nie nudny :D

tala1987

"Dirty Dancing" - seks , kradzież, aborcja,taniec,jazda samochodem, nauka tańca nad rwącym potokiem ...ani minuty nudy!!! Ale co do labiryntu fauna , to nie jest to film ani dla dzieci , ani dla dorosłych tak naprawdę. Ale to jest MOJE ZDANIE nie podobało mi się i już , choc bardzo lubię tego typu filmy, zarówno opowieści z narni jak i legendarnego władcę pierścieni , nawet MADAGASKAR był ciekawszy :)

ocenił(a) film na 10
tala1987

ok wiesz madagaskar jest fajny to faklt:D coz wiadomo mi siepodoba motyw fauna i to ze nic nie jest pewne oki fakt ten motyw wojny troceh nie pasuja a raczej jest zle zrobiony ale coz trudno . co do polecanych filmów nam je i ksiązki z których sie zrodzily tez znam . tak czekam na hobbita a poznej moze syrmalilion . ok imiło ze mi odpowiedziaąłs . miłego dnia i wiecej opini co do filmow prosze bo tu jakos nudn oan tym film web.