To bardzo pasujące określenia. Ale właśnie te cechy tak świetnie się komponują w tym filmie, że tworzą wyśmienitą całość.
Dla mnie też, żeby niewiem jak film był dobry, od tego jest kinematografia, żeby sceny obrzydliwe i bolesne omijać bądź nie pokazywać taką lubością jak w tym filmie. Postać fauna ciekawa ale sceny brutalności zmusiły mnie do dania 2. A to i tak dużo.
A najlepsze że moja mala kuzyneczka dostała dvd z tym filmem na komunię- no wiesz taka wesoła bajka z faunami- coś jak Narnia O.o
To nieźle... ;( nie ma to jak niedoinformowanie i sugerowanie się tylko okładeczką..
Oj tam, w bękartach skalpowali tu robią placek z łba za pomocą butelki! Na mnie nie działają takie sceny, film genialny :)
Dawno nie widziałam tak popier... filmu. Przy czym nie twierdzę, że jest zły... ale pozostawia po sobie coś bardzo nieprzyjemnego.
Narai dokładnie tak samo uważam...Czuję wielki niesmak po obejrzeniu filmu...Zły nie jest, widziałam,że dużo nagród dostał, ale kompletnie nie wiem jak mam go ocenić...