PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202908}

Labirynt fauna

El laberinto del fauno
2006
7,3 242 tys. ocen
7,3 10 1 242173
7,5 64 krytyków
Labirynt fauna
powrót do forum filmu Labirynt fauna
ocenił(a) film na 8
mateuszziomal

To bardzo pasujące określenia. Ale właśnie te cechy tak świetnie się komponują w tym filmie, że tworzą wyśmienitą całość.

ocenił(a) film na 7
mateuszziomal

Dla mnie niektóre sceny przekroczyły próg tolerancji na brutalność..

Gloriana

to straszne !

ocenił(a) film na 7
mateuszziomal

B O O! a żebyś wiedział ;p

ocenił(a) film na 1
Gloriana

Dla mnie też, żeby niewiem jak film był dobry, od tego jest kinematografia, żeby sceny obrzydliwe i bolesne omijać bądź nie pokazywać taką lubością jak w tym filmie. Postać fauna ciekawa ale sceny brutalności zmusiły mnie do dania 2. A to i tak dużo.

ocenił(a) film na 7
fagaza33

Rozwalanie facetowi twarzy butelka na miazgę- przesada

ocenił(a) film na 1
Gloriana

Obrzydliwość nie przesada... ciarki na plecach i odruch wyłączenia filmu.

ocenił(a) film na 7
fagaza33

A najlepsze że moja mala kuzyneczka dostała dvd z tym filmem na komunię- no wiesz taka wesoła bajka z faunami- coś jak Narnia O.o

ocenił(a) film na 1
Gloriana

To nieźle... ;( nie ma to jak niedoinformowanie i sugerowanie się tylko okładeczką..

użytkownik usunięty
fagaza33

Oj tam, w bękartach skalpowali tu robią placek z łba za pomocą butelki! Na mnie nie działają takie sceny, film genialny :)

ocenił(a) film na 6
mateuszziomal

Dawno nie widziałam tak popier... filmu. Przy czym nie twierdzę, że jest zły... ale pozostawia po sobie coś bardzo nieprzyjemnego.

ocenił(a) film na 6
narai

Narai dokładnie tak samo uważam...Czuję wielki niesmak po obejrzeniu filmu...Zły nie jest, widziałam,że dużo nagród dostał, ale kompletnie nie wiem jak mam go ocenić...

Milagros1986

Za brutalny. Serio. W pewnych momentach musiałam przewijać bo nie dało się tego oglądać. Ale pod koniec wzruszający.