Zastanawia mnie jedna rzecz... Dlaczego Detektyw Loki przez cały film ubrany jest w tą samą
koszulę i nie jest ona brudna.
Nie no, nawet nie o to chodzi. Ale czepiając się szczegółów, miał parę koszul (dwie na pewno), a że akcja działa się przez około tydzień, to chyba nic strasznego.
Naliczyłam 3 ;) Ale wiesz, że kobiety zwracają uwagę na szczegóły. Zwłaszcza jeżeli chodzi o tak przystojnego mężczyznę.
Byl tak zawalony sledztwem ze nie mial czasy nie przebrac, jego koszule smierdzialy tak samo jak cala ta sprawa.. :D
Pozdr
Pomijam koszule ale mimo,ze film strasznie rozwleczony to postać detektywa wręcz liźnięta,nie wiemy nic o nim więcej oprócz tego,że próbuje rozwiązać kolejną sprawę.
biorac pod uwage jakie teraz szmiry kreca to jest bardzo dobry film.
rownie dobrze detektyw mogl miec kilka takich samych koszul.
czy kelner chodzi ciagle w tej samej koszuli?
nie, ma kilka bialych zapewne.
nick adekwatny
To czy nie była brudna tego nie wiesz, przecież na filmie takich szczegółów nie widać ani nie czuć :)
Ale wyobraź sobie ,że też na początku zawróciłem na to uwagę no i to ,że miał ją pozapinaną po samą szyję.
zabawne na co ludzie zwracają uwagę, ...
"Powierzchnia, powierzchnia, to, co na wierzchu, tylko to się liczy ..."
a najgorsze jest to, że jestem jedynym z nich
a zauważyłaś, że nosił pierścień na którym była gwiazda Dawida, bo Jake jest żydem.
miał też 2 tatuaże 1 na szyj i 2 na palcach jakieś litery.
stylowa fryzura która psuła się wraz z dynamicznym ruchem
niebieska koszula zapięta na wszystkie guziki
miał tik o czami
i zawsze jak wysiadł z samochodu to był ten dźwięk, niezapiętych pasów czy otwartych drzwi sam nie wiem.
to się nazywa budowa postaci.
Nie wiem gdzie tam widziałeś gwiazdę Dawida. Na sygnecie ma cyrkiel i węgielnice - symbol iluminatów. Podobnie jak pentagram na szyi.
o ja, chyba widziałem to co chciałem zobaczyć :P fakt to chyba znak masonerii na pierścieniu.
ale to na szyi nie wygląda jak pentagram, ma 8 ramion
bo tak naprawde nie jest detektywem a bogiem w rolii dobrej sily. A wszystk osie dzieje w matrixie.
A zauważyliście jego sygnet z symbolem iluminatów? I pentagram na szyi? Ciekawe po co te symbole.