PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 170 tys. ocen
7,5 10 1 170496
7,1 49 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

???????/

ocenił(a) film na 3

jeden z filmów które nie da rady oglądnąć w całości jest bardzo pokręcony i nie ma większego sensu i składu nie mogłem go oglądnąć w całości chodź byłem po kilku piwach umnie słabe noty oglądnołem 41 minut filmu i na więcej nie dam rady......

ocenił(a) film na 10
dahak22

Hehe a ja jak go oglądałam to nie mogłam się oderwać od telewizora :) No ale każdy ma inny gust... moim koleżankom też nie bardzo się podobał, kiedy im go pokazałam... Ponieważ oglądałam go już wcześniej wiele razy, śmiałam się już tylko w tych najlepszych momentach, a one nie śmiały się w ogóle i nagle jedna się mnie zapytała ze zdziwieniem: "z czego się śmiejesz"? :/ No ale cóż, kwestia gustu...

ocenił(a) film na 10
dahak22

może nie większego sensu bo "byłeś po kilku piwach", a sens jak najbardziej w tym filmie jest, ale w sumie nie namawiam - kwestia gustu...

ocenił(a) film na 10
flooh

A co? komentarz tez pisales 'po kilku piwach'?
bo tak wyglada twoja wypowiedz.

ocenił(a) film na 10
dahak22

Stary ten film nie jest dla wszystkich ludzi...:) Deep i del Toro jak dla mnie po prostu przeszli samych siebie:)

ocenił(a) film na 3
dahak22

komentarz był na sucho film mi sie nie podobał i nie jest w moim stylu to wszystko w tym temacie

ocenił(a) film na 8
dahak22

to jest film dla wybranych... hahha

ocenił(a) film na 9
shamar

Eh chciałem napisać coś dłuższego.. ale chyba nie ma sensu. Nie potrzeba żadnego 3ciego oka, zażywania wszystkich narkotyków po kolei, nie trzeba być wybranym....

Przydałoby się trochę dystansu...

Jakaś mała nuta fascynacji latami hippie...

Przeczytać książkę...

I pozbyć się uprzedzenia jakoby film miał pokazać tylko i wyłącznie wybryki dwóch ćpunów. Bo to zaledwie mała część, a reszta jest dobrze poupychana w różne zakamarki..

ocenił(a) film na 8
franekimono00

Moze i nie potrzeba ale dla kogos kto czegokolwiek próbował ten film jest oczywisty bez zadnego wgłebiania sie w historie hipisów czy ksiązke...

ocenił(a) film na 9
shamar

Moim zdaniem nie tak oczywisty . Przynajmniej w momentach w których nie o ćpanie się rozchodzi jest sporo ciekawych monologów prowadzonych przez Raula. Są surową oceną tego co było, jest i co ma nadejść .

Ja na dniach biorę się za oglądanie "Tam Wędrują Bizony" w roli głównej Bill Murray jako Hunter S. Thompson.

ocenił(a) film na 8
franekimono00

Nawet nie wiedzialem o takim filmie ale postaram sie zaopatrzyc w niego...