Bo nie raz jak byłem zgrzybiony to miałem takie lęki że nie wiedziałem co robić.I o tym jest ten film mimo dużej dawki humoru nie można zapominać o strachu który towarzyszy ludziom którzy są pod wpływem narkotyków.Dlatego powinien być w tytule strach bo ci którzy najpierw oglądneliby sobie zauważyli by że chodzi o to że jak mają zamiar zarzyć jakieś narkotyki to muszą liczyć się z tym że będzie im towarzyszył strach ale to nie jest reguła ale często się to na pewno zdarza.
"Widzalem sie z Laserda , odbilo mu gdy wspomnialem dzikiego Henrego , wie ze chcemy go dopasc , widziales jego oczy ? mamy przeciesz magnum "
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOl LOL LOL LOL . Ludzie nie cpajcie za duzo bo bedziecie mieli problemy tak jak ja , jakis madry czlowiek kiedys powiedzial i sam to sobie tez mowie : " co za duzo to nie zdrowo " , i z tym sie zgadzam . Powaznie . Jestem ciekaw tak na marginesie mowiac , o co chodzi z tym eterem ? Mam nadzieje ze kiedys sie dowiem mimo ze juz nie biore niczego od okolo 2 lat , to musi byc niekontrolowana jazda bez trzymanki . Kurde juz 19 : 00 , jeszcze 4 godziny ponad i film sie zaczyna , mam nadzieje . Jak nie bedzie , to nic sie nie stanie , zawsze moge wzucic plyte i obejzec na kompie . Ale glupi ten komentarz przyznaje , ale musialem go napisac . Pozdrawiam wszystkich kturm ten film sie jeszcze nie znudzil mimo iz ogladali go 20 razy .