PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171104
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

witam

napisalam niedawno maila do tvn siedem w sprawie tego filmu (bo jak wiadomo nie puscili go ze wzgledu na zalobe) i dostalam odpowiedz, ze przelozyli go na 7 sierpnia, godz. 23:50.
w gazetach z programem, bynajmniej mojej, jest o tej godzinie cos innego, wiec moze komus przyda sie informacja.

ocenił(a) film na 1
Carolina_K_

kurnaaaaaaaaaaaaaaaaa tak póżno co oni mysla w tvnie ze ludzie nie śpia!!!!!

Carolina_K_

Dzieki za info, z chęcią obejrzę znów :D

użytkownik usunięty
Carolina_K_

O wielkie dzięki, czekałam na jakąś informacje w związku z tym filmem, trochę późno ale trudno.

no to super, dzięki za info :)
Chyba sie kawy napije żeby podczas jakieś reklamy nie zasnąć...:) Co zresztą często mi się zdarza :/

ocenił(a) film na 10
Seniorita_Paulita

no i właśnie sobie oglądamy,fajnie tak w większym gronie:D pozdrawiam:P

ocenił(a) film na 10
Robert_De_Niro

film jeesst poprostu wyjebany w koosssmoss. Ogladałem go chyba z 20 razy, kazda kwestie znam prawie na pamięć. Requiem dla snu to przy tym pryszcz.

ocenił(a) film na 10
Carolina_K_

film popsostu super!!a godzina odpowiednia do gatunku :D

Monia_49

Łee a ja nie widziałam, bo zmeczona byłam i mi się czekać nie chciało...

Annouche

A warto by było zaczekać - też byłam wczoraj zmęczona, ale już po pierwszych minutach zapomniałam, że chciało mi się spać :) Film niesamowity.

Carolina_K_

Film zabójczy xD Najbardziej podobała mi się scena 'walki' w łazience xD Lol :D Depp jak zwykle świetny, szacunek :)

Lindsey

Mam nadzieję że bede miała jeszcze kiedys okazję obejrzeć :))

ocenił(a) film na 7
Annouche

Zgadzam się z Lindsey, ta cała akcja w łazience była zabójcza;) 9,111,72,3 wrzucam;p. Film jakiś ambitny to nie był ale podobał mi się. Warto było poczekać do taj godziny a zresztą dla mnie to jescz młoda godzina=]