PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171104
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

dziś w tv mieli nadawać. wie ktoś czy program uległ zmianie? wczoraj wieczorem reklamowali że bedzie, dziś na stronie internetowej jest reklama, ale znajomy mówil że dziś widział na tvn7 reklame innego filmu który ma być rzekomo dziś o tej samej porze co las vegas prarano, jak coś wiecie to piszcie, z góry dzięki

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

Ja nie wiem właśnie. Filmweb podaje że będzie o 23:50 gazety i onet że o 00:20. Ustawiam video i mam problem.

ocenił(a) film na 6

Filmweb często podaje inne informacje jeśli chodzi o godziny wyświetlania filmu, czasem nawet jest pomyłka o całą dobę...
Dlatego myślę, że start filmu o 00.20 jest najbardziej prawdopodobny. W Telewizyjnej Wyborczej tak podają, a nie przypominam sobie, żeby kiedyś się pomylili.

Red_Barn

dziś Las Vegas PArano?! Dwa filmy z Deppem w jedną noc? I co ja teraz obejrze? [Donnie Brasco na AXN] No to mam dylemat ;]
:/

ocenił(a) film na 8
Seniorita_Paulita

nie.. Donnie Brasco jest jutro przynajmniej tak mowi moja gazeta ktorej wierzę bo ma dobry program i dokladny ;)

ocenił(a) film na 8
maga89

Może nie być... bo jeszcze trwa żałoba.. chociaz jak mialby sie zaczac po północy ;)

ocenił(a) film na 6
maga89

Żałoba żałobą, ale bez przesady - kablówki ludziom z tego powodu nie odłączą ;).

ocenił(a) film na 6
Red_Barn

Aha, a jak film zaczyna się po północy, to nie ma o niczym mowy, bo żałoba jest do Środy włącznie. Rolling Stonesi wystąpią, to i Donnie Brasco puszczą ;p.

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

nie będzie teraz leci jakiś film z edem harrisem

ocenił(a) film na 8
Chucky_Tbg

Niestety nie bedzie :(

GOLONEK

nie wiedziałam co mam oglądać a w końcu nic nie leciało...ehh...Myślałam że Donnie będzie leciał we wtorek w nocy a tu dupa, w programie na necie pisało jakoś dziwnie, wtedy byłam u siostry, ja AXN nie mam więc tyle sobie obejrzałam :/ Swoją drogą ciekawe kiedy puszczą ,,Las Vegas...", już się nie mogę doczekać ;)