dziś w tv mieli nadawać. wie ktoś czy program uległ zmianie? wczoraj wieczorem reklamowali że bedzie, dziś na stronie internetowej jest reklama, ale znajomy mówil że dziś widział na tvn7 reklame innego filmu który ma być rzekomo dziś o tej samej porze co las vegas prarano, jak coś wiecie to piszcie, z góry dzięki
Ja nie wiem właśnie. Filmweb podaje że będzie o 23:50 gazety i onet że o 00:20. Ustawiam video i mam problem.
Filmweb często podaje inne informacje jeśli chodzi o godziny wyświetlania filmu, czasem nawet jest pomyłka o całą dobę...
Dlatego myślę, że start filmu o 00.20 jest najbardziej prawdopodobny. W Telewizyjnej Wyborczej tak podają, a nie przypominam sobie, żeby kiedyś się pomylili.
dziś Las Vegas PArano?! Dwa filmy z Deppem w jedną noc? I co ja teraz obejrze? [Donnie Brasco na AXN] No to mam dylemat ;]
:/
nie.. Donnie Brasco jest jutro przynajmniej tak mowi moja gazeta ktorej wierzę bo ma dobry program i dokladny ;)
Może nie być... bo jeszcze trwa żałoba.. chociaz jak mialby sie zaczac po północy ;)
Żałoba żałobą, ale bez przesady - kablówki ludziom z tego powodu nie odłączą ;).
Aha, a jak film zaczyna się po północy, to nie ma o niczym mowy, bo żałoba jest do Środy włącznie. Rolling Stonesi wystąpią, to i Donnie Brasco puszczą ;p.
nie wiedziałam co mam oglądać a w końcu nic nie leciało...ehh...Myślałam że Donnie będzie leciał we wtorek w nocy a tu dupa, w programie na necie pisało jakoś dziwnie, wtedy byłam u siostry, ja AXN nie mam więc tyle sobie obejrzałam :/ Swoją drogą ciekawe kiedy puszczą ,,Las Vegas...", już się nie mogę doczekać ;)