PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772}

Las Vegas Parano

Fear and Loathing in Las Vegas
1998
7,5 171 tys. ocen
7,5 10 1 171104
7,0 41 krytyków
Las Vegas Parano
powrót do forum filmu Las Vegas Parano

pierwszy

ocenił(a) film na 5

pierwszy film z Deppem, który mi się nie podobał.
Poniżej oczekiwań. :(
Jakoś nie mogłam ogarnąć tego filmu. Jak dla mnie bardzo dziwny.

ocenił(a) film na 9
gemma128

Dziwne.Johny Depp w tym filmie wspiął się na wyżyny swego aktorskiego kunsztu. Niesamowita rola! Najlepszy występ johnego na ekranie myślę.

ocenił(a) film na 5
None200

No wiesz, jak kto lubi.
Każdy ma inne gusta ;)

gemma128

Ale nie podobał Ci się film czy również gra Deppa? Bo film jest specyficzny, więc nie każdemu się musi podobać, ale trudno zaprzeczyć, że Depp zagrał w nim genialnie.

ocenił(a) film na 5
Litawor

To prawda, Depp jest bardzo dobrym aktorem i na prawdę potrafi grać.
Nie podobał mi się film. J

ocenił(a) film na 8
gemma128

Terry Gilliam to taki drugi Tim Burton po części, w jego klimat trzeba się wkręcić. To tak jak ze słuchaniem muzyki poważnej, teo naprawdę trzeba sie po prostu nauczyć. Ja też musiałam dwa razy ten film zobaczyć żeby załapać. Polecam powtórkę.

ocenił(a) film na 5
goslawa25

może kiedys się skusze na ponowne oglądniecie filmu ;)

ocenił(a) film na 10
goslawa25

Raczej Tim Burton to taki drugi Terry Gilliam. I to nieco mniej utalentowany.

ocenił(a) film na 9
dawid_jankowiak

A ja polecam poeksperymentowac troche z substancjami psychoaktywnymi(nie w trakcie filmu, tylko przed).

ocenił(a) film na 10
kosinda

Chyba jestem na to za stary. Wybrałem inaczej. Cóż, nie można mieć w życiu wszystkich przyjemności. :)

goslawa25

A to prawda, zapomniałem już, że mi się za pierwszym razem niezbyt podobał. Potem było już tylko lepiej. A film bardzo przyjemnie ogląda się pod wpływem wszelkich substancji psychoaktywnych, nawet alkoholu :) (chociaż polecałbym coś bardziej współgrającego z filmem)

ocenił(a) film na 5
Litawor

cóż, widzę iż nie pozostaje mi nic innego jak oglądnąć film drugi raz pod pływem psychoaktywnych. Hmmm.... kusząca propozycja :P

gemma128

Dziwny? - prawdopodobnie jesteś za głupia i go po prostu nie rozumiesz... :->

ocenił(a) film na 5
kojoo

kojoo nie mów że jestem za głupia bo mnie nie znasz. A to że film wydawalł mi się dziwny wcale nie oznacza iż go nie rozumiałam. Więc najpierw zastanów się co piszesz a dopiero potem publikuj to na forum.

gemma128

oh... bo ten film trzeba poczuć, trzeba znać ten klimat. Ten film jest moim ulubionym filmem. Pierwszy film, na którym uśmiałam się do łez. Zachowanie tych dwóch 'kolesi', było bardzo podobne, z jakim mam do czynienia na co dzień. Moi znajomi też niekiedy zachowują się w podobny sposób. Ale lepiej zobaczyć to na ekranie, jest o niebo zabawniej :)