film jest słaby z powodu strasznie kiepskiego sceniariusza ,dodatkowo pojawiają sie błędy.zmień pan ,panie pujszo zajecie i oszczędz nam takich banalnych historii i reżyserki na poziomie "Paloma z Esmeraldą posuwane w Bejcy 3".Dodatkowo pojawił się w filmie błaąd który dobja tą produkcje.chodzi o to ,iż zabija ta anemiczna dziewucha (nie pamietam jej imienia)w którą wciela sie duch tego całego rycerza .tylko w momecie jak zabiajny jest ten blondyn co przyjeżdza je tam straszyć ,to ta dziewczyna jest razem z swoimi koleżankami w kuchni i tam rozmawiaja o swojej sytuacji.wiec jak ona mogła go zabić jak jest z koleżankami gdzie indziej.taki błąd nie przejdzie .niedopracowany scenariusz i wszystko leży .idz pan na emeryture bo to już przesada.
ps.jestem dyslektykiem i nie patrzcie na błędy
Ewidentnie widze w twojej wypowiedzi naruszenie regulaminu , poprzez zdradzenie , kto tak naprawde zabijał , na przyszłość nie spoileruj już więcej , bo zabierasz wielu widzom przyjemność w oglądaniu , o błędach już nie wspomne , dyslekcja ludzka rzecz .
przestań ,jaka przyjemność ,wielu osobą poprostu oszczedziłem czasu ,by sobie dali spokój z takim zbugowanym filmem ,chyba że ktoś lubi oglądać niedopracowane ,tandetne ,kiczowate pseudohorrory.a i wytumacz jak inaczej moglem opisać ten błąd ?!jeszcze jedno ,nie napisałem ktura to konkretnie kobitka zabia ,a wiadomo jest że zabja kobieta (a jest tam ich grupa, wiec nikomu zabawy nie popsułem)