Lista możliwych postaci z komiksów które mogą się pojawić w kolejnej części...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Suicide_Squad_members
If ‘Suicide Squad’ Gets A Sequel, Here’s Who Should Play Poison Ivy
http://www.mtv.com/news/2228297/poison-ivy-fan-cast/ Według mnie aktorka nr 1 by najlepiej pasowała ;)
Maja propozycja na skład drużyny w kolejnej części ...
1) Deadshot
2) Killer Frost
3) Parasite
4) Poison Ivy
5) Rick Flag
6) Harley Quinn
A wy kogo chcielibyście zobaczyć w kolejnej części ???
Deadshot
Killer Frost
King Shark
Harley
Boomerang
Parasite
Black Manta/Deathstroke
Rick Flag
I jeszcze ktoś
Katana
Ogółem jest tyle pomysłów na sequel...
W tym roku będzie dużo sequeli ale nie aż tak jak w 2015. Mamy SS,Piątą Falę,BvS,Doctorka,Moanę,Zootopię,Ave Cezara,Zjawę,Nienawistną 8...
1) Deadshot
2) Katana
3) Harley
4) Kapitan Bumerang
5) Killer Frost
6) Deadstroke
7) King Shark
8) Zasza
Pomyliły ci się tematy i części filmu..:) a forumowiczowi Kuba_Marciniak pomyliły się pseudonimy postaci ... nie ma takiej postaci jak Zasza...dla pewności jeszcze sprawdziłem ...
Chodziło mi o gościa od ognia ze zwiastunu...gdzieś ktoś wrzucił to imie a że nie jestem wielkim specem DC to mnie się lekko rypło :P
A tak odnośnie pomysłu na kolejny SS. Ktoś kiedyś napisał, że fajnie byłoby zobaczyć JL vs SS. Pomysł ciekawy, ale... ja bym wolał jako 2 lub 3 SS vs JL, ale NIE główna ekipa. W sensie widzę w takim pomyśle szansę w SS dla Deadstroka (mógłby to być wstęp do jego postaci a potem dać film z Teen Titans), King Sharka i Killer Frost. A przeciwko komu? Jest tutaj okazja aby wprowadzić i dać im trochę czasu ekranowego, poboczne, ale świetne postaci:
1) Green Arrow
2) Martian Manhunter (jak się nie dopracuje roli w podstawowej JL)
3) Hawkman
4) Hawgirl
5) Firestorm
6) Atom
7) Nightwing (początek jego konfliktu z Deadstrokiem)
8) Mr. Terrefic
Ja bym na pewno z chęcią obejrzał taki film :P
Ja jestem za następującymi postaciam:
1) Deadshot
2) Harley Quinn
3) Deathstroke (i mam nadzieję że na końcu zginie - niech go zabije na przykład Batman albo Joker)
4) King Shark (go nie może zabraknąć, uwielbiam go z komiksów - wegetarianin, czyta książki - he, he)
5) Killer Frost
6) Parasite
7) Rick Flagg
Ale niestety na pewno zginie KILLER CROC! Niestety, nie!!! ;( :( ;(
To moja jedna z ulubionych postaci z Suicide Squad, no dobra najlepsza postać ze wszystkich
Niestety w "Ataku na Arkham" ktoś bardzo podobny do niego zginął tam, więc chyba tutaj też zginie on, a taka szkoda...
Czy Mel Gibson wyreżyseruje sequel „Suicide Squad”?
http://www.batcave.com.pl/2017/02/czy-mel-gibson-wyrezyseruje-sequel-suicide-squ ad/
Jestem za. Na razie Mel nakręcił same dobre filmy *(choć sam wystąpił w paru słabych - nie muszę chyba wspominać o Niezniszczalnych ;). A zresztą Espinosa, Levine i Fleischer to raczej słabi reżyserzy. Na pewno są zbyt słabi by poddźwignąć Suicide Squad na lepszy poziom. Jedynie Ruben Fleisher wygląda jeszcze całkiem nieźle, ale ja i tak wolę Gibsona.
Niech podciągnie kategorię do 16 lat i najlepiej niech nakręci ekranizację "Ataku na Arkham" (bo film animowany jest świetny i fajne są nowe postacie - Killer Frost, King Shark czy Riddler to strasznie ciekawe postacie które niestety na razie słabo zarysowano).
Ja zatem jestem dobrej mysli i tak po potrójnym obejrzeniu zmieniam skład postaci które chciałbym zobaczyć w kontynuacji (wcześniej myślałem że Killer Croc i Boomerang zginą, ale tak się nie stało. Na szczęście ;). Oto mój nowy skład "Suicide squad":
1) Floyd Lawton / Deadshot
2) Harley Quinn
3) Kapitan Boomerang
4) Killer Frost
5) King Shark
6) Deathstroke
7) ktoś dodatkowy, kto szybko zginie - niech będzie Parasite
I kilka złych postaci (jak to śmiesznie brzmi, przecież wszyscy są źli ;):
A) Joker
B) Poison Ivy
C) Riddler / Człowiek- Zagadka
Pozdrawiam serdecznie,
Optimus_999
Bardzo ciekawa lista postaci i dzięki za odpowiedz :) ja osobiście nie mam zdania na ten temat no może mnie niepokoi że Mel nie raz atakował wszystkie filmy super-hero, wiec myślę że nie powinien pracować przy tym filmie.
Musi być Deadshot, Harley i Diablo, te postacie zostały odwalone perfekcyjnie. No i wiecej Jokera, jakos go malo bylo
Napewno musi się pojawić Harley Quinn i to ta sama aktorka, El Diablo bym zobaczył znowu, no i może DeadShot a reszta oby była taka dobra jak w 1. części.