PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=870133}

Lekcje języka

Language Lessons
2021
6,8 1,7 tys. ocen
6,8 10 1 1653
6,8 21 krytyków
Lekcje języka
powrót do forum filmu Lekcje języka

Prosze uwazac na podpieraczke e punktów pseudonim OxygeneLady do seriali LGBTQ i filmów Queerowych prsze nania uwazac podbiera oobsade i ma gdzies Zasady bez hamulcow zabiera ci punkty

Czy tu chodzi u pracownika FW i kontrybucje?

użytkownik usunięty
PoppinTom

TAK Podbiera mi miobady do filmow LGBT pan marcin akceptuje zalozmy moj tytlu po za koejke boma zwastun a ona za5minut podbiera mi obsade zanim wlączylem Komputer ja itak 95%tym kinem sie zajmuje tak samozrobila mi przy goracych lata70 czy Mayor Pete czy wiele innych. Ja sie z takimi seralimi i filmiami utorssamiami jako osoba bisekuslana ichora na mózgowe porażenie.

PoppinTom

moze post stary, ale napisze cos od siebie, ze wiele razy probowalam dodac opis filmu, tam gdzie go jeszcze nie bylo lub dodac temat na forum jako pierwsza, ale jesli chodzi o opisy to prawie zawsze bylo to odrzucane. Jako powód nieraz mnie wyśmiewano, że np w horrorze o domu w lesie napisalam- chata, że to cyt. wieśniackie słownictwo i nikt tak już nie mówi, po czym mój opis pojawial się pod innym nazwiskiem.

malgoskalato

Mnie nie musisz przekonywać, wierzę Ci na słowo i z własnego niewielkiego doświadczenia. Poradnik dla dodających który powstał kilka lat temu to śmiech. A sami kontrybutorzy i sprawdzający to kółeczko wzajemnej adoracji z wyjątkami. Kolejka oczekiwania to żart. Uważam, że baza mogłaby być dużo bogatsza od imdb, ale taki mają ochlo-korporacyjny model.

Nie tylko ona, większość moderatorów to robi. Odrzucają kontrybucję pod byle pretekstem i dodają na nowo biorąc punkty na siebie.

użytkownik usunięty
PaniKamelli

Czasem czlowiek nie zdarzyc mrugnać i widz juz dodany opis lub obsade

Kolego "intelegentny" (celowa pisownia) może z szacunku do innych lub z szacunku do mowy ojczystej, warto czasem zwolnić i napisać post bez takich karygodnych błędów, a przed wysłaniem spokojnie przeczytać i nanieść poprawki, bo Twoje posty to jakieś śmieci. Nie ma sprawy jeśli jesteś obcokrajowcem

ocenił(a) film na 8
Gato_Preto

cytat z autora "...Ja sie z takimi seralimi i filmiami utorssamiami jako osoba bisekuslana ichora na mózgowe porażenie..." Wiec moze Gato przeczytaj inne watki zanim zaczniesz sie do ludzi przypieprzac?

Gato_Preto

Rzeczywiście, warto czasem zwolnić i doczytać, że autor wpisu napisał, że jest chory na porażenie mózgowe.

ocenił(a) film na 7

Stary zbastuj już. Pracownicy uzupełniają, co chcą i jak chcą, nawet niekoniecznie zgodnie z zasadami. Wiadomo to nie od dziś i żale wylewane co chwilę w różnych miejscach tego nie zmienią. Zaakceptuj lub zamilcz.

givi

moze post stary, ale napisze cos od siebie, ze wiele razy probowalam dodac opis filmu, tam gdzie go jeszcze nie bylo lub dodac temat na forum jako pierwsza, ale jesli chodzi o opisy to prawie zawsze bylo to odrzucane. Jako powód nieraz mnie wyśmiewano, że np w horrorze o domu w lesie napisalam- chata, że to cyt. wieśniackie słownictwo i nikt tak już nie mówi, po czym mój opis pojawial się pod innym nazwiskiem.

Wprawdzie mi nic nie podebrała. Ale dodała taki komentarz. Że przez chwilę się zastanowiłem czy ona nie potrzebuję leków. Recenzenci są dobierani z klucza obrażania użytkowników, czy jaki czort?