PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510555}

Liceum Avalon

Avalon High
2010
5,7 15 tys. ocen
5,7 10 1 14515
Liceum Avalon
powrót do forum filmu Liceum Avalon

Jak dla mnie filmowi bohaterowie to

Ellie - Król Artur ( bądż królowa Arturzyca :P )
Will - Rycerz ( bądź pani lub pan z jeziora )
Marco - Dubbler Mordreda ( w razie jakby prawdziwy spadł z konia )
Lance - Sir. Lancelot ( chyba...)
Miles - czarodziej Merlin
Pan Moore - Mordred ( ja to bym go zwolnił z posady Nauczyciela, w końcu mógłbym tym mieczykiem jakiemuś uczniowi oko wydłubać )

Jak dla mnie dałbym 2/10
Tylko dlatego że lubie aktora Gregga Sulkina :P:P

użytkownik usunięty
dawidek199511

SPOILERY!! poza tym, to się zupełnie nie zgadza z legendą. tak nie może być, bo jeżeli Eliie jest Arturem, to Jenn musiałaby być hmm .. jej/jego żoną, a Lance przyjacielem z którym ja/go zdradza, w takim razie pan Moore musiałby być przyrodnim bratem Ellie, aby być Mordredem. na początku wszystko było ok. Arturem byłyby Will, którego Jenn (Ginewra) zdradza z jego najlepszym przyjacielem Lancem (sir Lancelotem),Marco byłby Mordredem, bo jest jego przyrodnim bratem. co do Merlina, to nie mam zdania .. tak by się wszystko zgadzało, ale musieli z Ellie zrobić Artura .. pff . .masakra. . ale lubię Gregga Sulkina i Steve'a Valentina oraz aktora grającego Marco, toteż nie jest z tym filmem tak źle, jak na razie to najlepsza produkcja Disney Channel.
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty

pozaa tym, Ellie nie miała żadnych predyspozycji na to, aby być Arturem .. Will był mądry, dobry, prowadził drużynę do zwycięstwa , a ona ? nie znosiła legend o Arturze. Will był urodzonym wcieleniem Artura. nie pasuje mi jeszcze jedna kwestia . pan Moore nie pasuje mi specjalnie na Mordreda ..