PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510555}

Liceum Avalon

Avalon High
2010
5,7 15 tys. ocen
5,7 10 1 14515
Liceum Avalon
powrót do forum filmu Liceum Avalon

Jak już się wypowiadałam na wielu wątkach o tym filmie - podobał mi się oprócz finałowej sceny. Głównie o pozmienianiu istotnych rzeczy z książki i nielogicznej całości. Ale jeden moment podobał mi się wyjątkowo - kiedy pod koniec wszyscy siedzieli w stołówce (przy okrągłym stole). Nie wiem czemu, ale ten moment najbardziej wpadł mi w pamięć i zaskoczył mnie pozytywnie ;)

ocenił(a) film na 10
yvonneD

Mi się tam najbardziej podobało jak Ellie poznała Willa XD A raczej jak z nim gadała po raz pierwszy ;D

Kamciaaa997

Mi również podobała się scena jak zasiadali do stołu ale to było wszystko, generalnie Dinseyowskie produkcje filmowe nie powalaja i tak bylo i tym razem ;f jeszcze ten dubbing moze z napisami bym to lepiej przyjął , nie wiem jaka jest ksiązka ale kierując sie legendą o królu Arturze to troszke namiszane w filmie jest jedynie Merlin w miare dobrze wypadł. Filmu nie ocenie bo nie chce wystawiac slabych not. Pozdrawiam

NatsuD

Zgadzam się co do dubbingu... Niestety Disney ZAWSZE musi dubbingować filmu... bajki to rozumiem, ale filmu? Kiedyś to nawet Hanna Montana była z lektorem, a teraz z tego co wiem jest z dubbingiem