PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510555}

Liceum Avalon

Avalon High
2010
5,7 15 tys. ocen
5,7 10 1 14515
Liceum Avalon
powrót do forum filmu Liceum Avalon

Hejaaa ;-*
Niektórzy z was znają konta fikcyjne na nk i wiedzą o co kaman [ nie twierdzę że wszyscy ].
Skoro jest tyle fanów tej książki i filmu to czemu nie ma konta któregoś z bohaterów. ?? :o
Chodzi o to że ja sama założyłam i nie nie ma ludu XD w sensie ze osoby postaci która ma coś wspólnego z `liceum Avalon`.
zachęcam ;**

Kamciaaa997

Może po prostu nie chcą się w to "bawić" ?
Ja sama miałam kiedyś mnóstwo takich kont z moimi ulubionymi postaciami/filmami. Ale już z tego wyrosłam :P

ocenił(a) film na 10
yvonneD

Ale przyznajesz że miałaś, a to już coś ;p

Ja też się już w to nie `bawiłam` ale jakoś ten film mi o tym przypomniał xd a raczej moja przyjaciółka ;pp

Na wszelki wypadek musiałam lud oświecić ;]

Kamciaaa997

A kogo założyłaś? Tak z czystej ciekawości pytam xD

ocenił(a) film na 10
yvonneD

Ellie oczywiście XD

i brat mi obiecał że książke mi jutro kupi ;pp bo na razie żyję streszczeniami ;D

Kamciaaa997

Streszczeniami? Hm... ja bym na Twoim miejscu ich nie czytała bo już mniej więcej wiesz co się wydarzy. A tak to wszystko byłoby dla Ciebie niespodzianką ;)

ocenił(a) film na 10
yvonneD

Spokojnie ;p Nigdzie nie dają końca ;p Znaczy się chyba XD

A co ? :o Aż taka fajna jest ta książka ?? :o
;**

Kamciaaa997

Wtrącę się , przepraszam - ale moim zdaniem książka jest bardzo fajna , z chęcią przeczytałabym ją jeszcze raz . Taka lekka i wciągająca .

ocenił(a) film na 10
Luenna

nie no nie szkodzi przecież XD
Ooooo.. ;p To na 100 % przeczytam .!! ;D

ocenił(a) film na 10
Kamciaaa997

Mam pytanie .! :O
a czy w książce naprawdę ellie jest wcieleniem pani z jeziora ? ;O

Kamciaaa997

Na Wiki pisze , że tak , ja byłam pewna , że nie ... Muszę sobie przypomnieć tą książkę ;)

ocenił(a) film na 10
Luenna

to jak sobie już przypomniejsz to daj mi znać ;**

Kamciaaa997

Jasne , nie ma sprawy :) w zasadzie to chyba ją sobie kupię , to jedna z lepszych powieści Meg Cabot .

ocenił(a) film na 10
Luenna

a inne te lepsze są o czym ?? :o
XD

Kamciaaa997

teraz ja się wtrące ;)
Ellie jest wcieleniem pani z jeziora, z tego co pamiętam ; )
a inne ciekawe książki to np. serie : !-800-jeśli-widziałeś-zadzwoń, Pośredniczka, Top Modelka i książki: Idol Nastolatek, Jeszcze mnie polubicie, Kłamczucha w opałach, Magiczny pech ; D

maarli

,, Idol nastolatek " też jest super , tak samo Pośredniczka ( chociaż ja mam tylko dwa tomy ) , podobaja mi się chyba najsłynniejsza seria autorstwa Meg ,, Pamiętniki Księżniczki " ... Czytałam jeszcze ,, Paplę " , ale nie podoba mi się za bardzo . '' 1-800-jeśli-widziałeś-zadzwoń " też czytałam , co prawda jeden tom , ale jakoś mi nie podeszła - chociaż główny wątek ciekawy .

Luenna

Przepraszam za błąd - chciałam napisać podoba mi się ;)

ocenił(a) film na 10
Luenna

Dziękiii ;-**

ocenił(a) film na 6
Kamciaaa997

O bosz. Głęboko wierzyłam, że na FilmWebie nie będę spotykała dzieci Neo. :(

bachenek

Bardzo przepraszam , ale na jakiej podstawie nazywasz mnie dzieckiem neo ?

ocenił(a) film na 10
bachenek

spaaadaj