PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196929}
6,5 47 tys. ocen
6,5 10 1 47296
6,4 44 krytyków
Lincoln
powrót do forum filmu Lincoln
EastJudas

Pewnie, że prawda. Lincoln był najznamienitszym łowcą wampirów XIX wieku. Świetnie radził sobie też z wilkołakami i ghulami. W rzeczywistości jednak sam był wampirem i całe jego życie było zemstą za zabicie jego rodziców przez inne wampiry. Jak można tego nie wiedzieć.

ocenił(a) film na 1
_Tymon_

coś mi się wydaje, że kłamiesz z tymi ghulami i wilkołakami

ocenił(a) film na 6
EastJudas

nie, podobno byl konstruktorem bardzo wymyslnych broni do ich zabijania, sam opracowal szybkostrzelna kusze z magazynkiem do strzelania osikowymi kolkami do wampirow, jest nawet w jakims muzeum w Stanach, udoskonalil tez budowe srebrnych kul do sprawnego zabijania wilkolakow, jesli chodzi o ghule to powolal rzadowa grupe zajmujaca sie plaga ghuli w tych czasach, jak wiadomo ghule gina tylko po dotknieciu swinskiego moczu a zywia sie zwlokami, tym tez zajmowala sie grupa, polewala bramy i drzwi do grobowcow i nekroloplii swinskim moczem, w ten sposob aby ghule musialy dotknac mocz chcac sie dostac do pozywienia i wtedy ginely.

ocenił(a) film na 8
EastJudas

Tak, piszą o tym niektórzy historycy. Przemierzał Stany Zjednoczone na koniu zwanym Bucefałem. Miał dwa miecze - jeden zwykły na ludzi oraz drugi - srebrny na wszelkiego rodzaju potwory. Często pomagał mu lew Aslan oraz Triss Merigold. Chwalebne czyny.

Marvolo666

Oraz Indianin będący tak naprawdę elfem, nie zapominajmy o nim!

ocenił(a) film na 8
Vindemiatrix

Racja, mój błąd. To był Legolas, który się podszywał pod Jęczącą Stopę.

Marvolo666

Raczej Gerald z Riwii, pozdrawiam !

ocenił(a) film na 8
skromnykinoman

Nie, on wtedy chędożył z Jaskrem i Zoltanem króla Heselta. To na bank był Legolas. Mówię Ci xD

Marvolo666

Gdzie był Gimli ? Pozdrawiam

EastJudas

Ja nie mogę, co za brednie.

Zanim został prezydentem po prostu utłukł jednego olbrzyma, który zjadał całą trzodę chlewną pewnej wsi, a to się tak rozrosło, że niby łowił wampiry.

Patty Diphusa

radzę sprawdzać fakty, zanim zacznie się rozpowiadać brednie na filmwebie

ocenił(a) film na 7
Patty Diphusa

Też powinieneś sprawdzić fakty, bo to był ogr a nie olbrzym.

ocenił(a) film na 4
Zajcum

Nieprawda, bo to był troll.