Ja osobiście wierzę w sukces Janusza Kamińskiego. Można powiedzieć, że jest to mój idol jeżeli chodzi o sztukę operatorską. :)
Mam nadzieje, że z połączenia tych czterech geniuszy znowu wyjdzie arcydzieło.
nonono jak zobaczylam Neesona w obsadzie to mnie ten film bardzo zainteresowal. mysle ze bedzie warto go zobaczyc.
Idealnie to podsumowałeś. Spielberg, Kamiński i Neeson w roli Lincolna - będzie głośno, a zobaczymy, czy dobrze.
o tak. Kamiński, Spielberg no i Lewis. Mam nadzieje że film będzie znakomity i Spielberg
znowu pokaże klasę. Czekam z niecierpliwością.
Film pewnie po części o wojnie secesyjnej, lecz głównie na temat samego Lincolna. Takich nam potrzeba. Może otrzyma z kilka nominacji, a całkiem prawdopodobne, że i więcej. Oby dla najlepszego filmu. Oby :)
Wszystko zależy od sytuacji filmowej w danym roku. Jeśli w roku 2012 nie będzie za wiele dobrych filmów to przy nominacjach do Oscara 2013 ma spore szanse...
Może być i tak, iż będzie na tyle świetnym filmem, że bez względu na wszystko przebije konkurencję... Życzę mu jak najlepiej... życzę 12 nominacji do Oscara w tym dla najlepszego filmu... teoretycznie to jest możliwe... praktycznie... zobaczymy :)