ej ja już zapomniałem o co chodzi więc wiesz jedynie mogę zgonić na mój wczesny alzheimer :)
ja go oceniłem na 4 chyba tylko z tego względu że gra tam piękna jenifer ,bo cała reszta jest tak ciągła jak smary z nosa ...
Tak piękna, właśnie dla niej obejrzałem dziś "I still know what you did last summer" ;p heheh
Widzisz ta nowa opcja filmwebu co powiadamia o odpowiedziach na posty super rzecz;p pozdrawiam
oczywiście że jest to dobra rzecz i to jest nie wątpliwym plusem ,no też opcja wysyłania wiadomości do innych również postęp... filmweb idzie w dobrą stronę jest większa możliwość po komunikowania się z innymi fanami filmowymi .
A jak Wam się podobały moje napisy do filmu?;)
Ostatnio poprawiłem jej o (tamte były robione w pośpiechu) lepsze gry słów itd.. Jeśli chcecie nowszą wersje napisów to napiszcie na mój e-mail: mateo141193@wp.pl;)
Nie, ja wstrzymałam się od głosu, a Tobie radze to samo jak masz pisać takie rzeczy jak w temacie. No bo w jakim celu?
ok justyna czyli nie dla akta równa się nic w treści pobieram :) ok już więcej tak nie napiszę a podam właśnie wracam z kina :D