PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=586520}

Lista klientów

The Client List
2010
5,7 9,4 tys. ocen
5,7 10 1 9373
Lista klientów
powrót do forum filmu Lista klientów

za kilka godzin po obejrzeniu wystawie odpowiednią opinie odnośnie tego filmu

użytkownik usunięty
krystian9690

normalnie jestem w szoku

krystian9690

chyba Ci internet odcięli, bo jak nie było Twojej opinii, tak nie ma, a ja wciąż czekam :/

Private_Witt

ej ja już zapomniałem o co chodzi więc wiesz jedynie mogę zgonić na mój wczesny alzheimer :)

ja go oceniłem na 4 chyba tylko z tego względu że gra tam piękna jenifer ,bo cała reszta jest tak ciągła jak smary z nosa ...

krystian9690

Tak piękna, właśnie dla niej obejrzałem dziś "I still know what you did last summer" ;p heheh

Widzisz ta nowa opcja filmwebu co powiadamia o odpowiedziach na posty super rzecz;p pozdrawiam

Private_Witt

oczywiście że jest to dobra rzecz i to jest nie wątpliwym plusem ,no też opcja wysyłania wiadomości do innych również postęp... filmweb idzie w dobrą stronę jest większa możliwość po komunikowania się z innymi fanami filmowymi .

użytkownik usunięty
krystian9690

A jak Wam się podobały moje napisy do filmu?;)
Ostatnio poprawiłem jej o (tamte były robione w pośpiechu) lepsze gry słów itd.. Jeśli chcecie nowszą wersje napisów to napiszcie na mój e-mail: mateo141193@wp.pl;)

krystian9690

Przez takich idiotów mamy ACTA.
Pozdrawiam

Justyna0810

ej chyba nie przeze mnie ,bo ja jak co nie głosowałem na PO ,pewnie Ty jesteś ich prawyborów :P

krystian9690

Nie, ja wstrzymałam się od głosu, a Tobie radze to samo jak masz pisać takie rzeczy jak w temacie. No bo w jakim celu?

Justyna0810

ok justyna czyli nie dla akta równa się nic w treści pobieram :) ok już więcej tak nie napiszę a podam właśnie wracam z kina :D

krystian9690

Bez przesady ;) ale czy nieuważasz, że od takich postów są inne fora niż Filmweb? Szanujmy ten portal.