Najlepszy motyw, że koleś w minute kilkoma przyciskami uwalnia tysiące zahibernowanych
więźniów. A skoro i tak ich wszystkich hibernowali to po co wywozili ich w kosmos - bali sie,
że uciekną przez sen czy co ??? :)
Też się zgadzam. Pomysł nawet fajny, ale nieprawdopodobnie naiwny scenariusz kładzie film na obie łopatki. Trochę się dziwię, że Guy Pierce i Peter Stormare zgodzili się zagrać w tym... czymś.
moze bali sie tego co nastapilo. Czyli uwolnienia sie wiezniow. Na ziemi mogliby zwiac a tu co...ano nic. Gdyby nie corka prezydenta to by ich tam wybili do nogi i spokoj.
Film rewelacyjny nie byl. Ale bez przesady.
Metro strachu 9 , Niepowstrzymany 9, Reich 9, Transformers 3 8, Old Boy 1 ;) , Pamiętniki wampirów 10, hehe jak widzisz w swoich ulubionych masz mase naprawde naiwnych gniotów . Ten film dla mnie na 7 mimo prostoty dobra zabawa . Transformers3 to dopiero k.rwa prze gniot. Obudz sie Chopie i pzdr
Owszem, film zadka nie urywa i pomimo, że nie jestem fanem sci-fi, to oglądało się to całkiem fajnie - typowe efekciarskie kino akcji. Widziałem już (niestety) o wiele gorsze filmy w swoim życiu. Ten ocenił bym na takie 6.5
hahaha chyba filmu nie skumaliscie ;) to wiezienie to przykrywaka..... jak to powiedziala glowana bohaterka ''swinki doswiadczalne'' i po to bylo w kosmosie zeby nikt sie nie dowiedzial ;)
A Ty Ralph S, oglądaj filmy nieco uważniej. Jak się okazało, MS1 było faktycznie niemal nieograniczonym źródłem królików doświadczalnych.
Właśnie film trzyma klimat, pewnie nakręcony też niskim kosztem. Produkt europejski, pozbawiony amerykańskiego patetyzmu.
Charakterystyczny jest też brak "buziaka" na końcu :-)
Chciałbym znaleźć mocniejsze słowo od "naiwny" bo film jest nad- nieprzeciętnie głupi i naiwny.
Naiwny - pewnie, że naiwny. Ale to film akcji, masz się na nim dobrze bawić, a nie rozmyślać. Porada na przyszłość: zasiadasz do filmu Luc'a Besson'a - nie nastawiaj się na dylematy moralne a na dobrą zabawę.