PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559816}
6,1 30 tys. ocen
6,1 10 1 30139
5,0 7 krytyków
Lockout
powrót do forum filmu Lockout

Najlepszy motyw, że koleś w minute kilkoma przyciskami uwalnia tysiące zahibernowanych
więźniów. A skoro i tak ich wszystkich hibernowali to po co wywozili ich w kosmos - bali sie,
że uciekną przez sen czy co ??? :)

ocenił(a) film na 6
Nelis

Całkowicie się zgadzam. Film dla nastolatków. Ilość bzdur powala niestety.

ocenił(a) film na 3
topjes

Też się zgadzam. Pomysł nawet fajny, ale nieprawdopodobnie naiwny scenariusz kładzie film na obie łopatki. Trochę się dziwię, że Guy Pierce i Peter Stormare zgodzili się zagrać w tym... czymś.

ocenił(a) film na 7
Nelis

moze bali sie tego co nastapilo. Czyli uwolnienia sie wiezniow. Na ziemi mogliby zwiac a tu co...ano nic. Gdyby nie corka prezydenta to by ich tam wybili do nogi i spokoj.
Film rewelacyjny nie byl. Ale bez przesady.

ocenił(a) film na 7
Nelis

Metro strachu 9 , Niepowstrzymany 9, Reich 9, Transformers 3 8, Old Boy 1 ;) , Pamiętniki wampirów 10, hehe jak widzisz w swoich ulubionych masz mase naprawde naiwnych gniotów . Ten film dla mnie na 7 mimo prostoty dobra zabawa . Transformers3 to dopiero k.rwa prze gniot. Obudz sie Chopie i pzdr

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

Owszem, film zadka nie urywa i pomimo, że nie jestem fanem sci-fi, to oglądało się to całkiem fajnie - typowe efekciarskie kino akcji. Widziałem już (niestety) o wiele gorsze filmy w swoim życiu. Ten ocenił bym na takie 6.5

ocenił(a) film na 7
mbm8

to odpowiednia ocena, ja dałem 7 za uzyskany specyficzny klimat.

Ralph_S_

hahaha chyba filmu nie skumaliscie ;) to wiezienie to przykrywaka..... jak to powiedziala glowana bohaterka ''swinki doswiadczalne'' i po to bylo w kosmosie zeby nikt sie nie dowiedzial ;)

ocenił(a) film na 7
rotanimod

zmień tablety !

ocenił(a) film na 2
Ralph_S_

A tobie o co biega?

ocenił(a) film na 7
Ralph_S_

A Ty Ralph S, oglądaj filmy nieco uważniej. Jak się okazało, MS1 było faktycznie niemal nieograniczonym źródłem królików doświadczalnych.

ocenił(a) film na 7
Ralph_S_

Właśnie film trzyma klimat, pewnie nakręcony też niskim kosztem. Produkt europejski, pozbawiony amerykańskiego patetyzmu.

Charakterystyczny jest też brak "buziaka" na końcu :-)

ocenił(a) film na 2
Nelis

Chciałbym znaleźć mocniejsze słowo od "naiwny" bo film jest nad- nieprzeciętnie głupi i naiwny.

ocenił(a) film na 7
Andreas0701

o wiele mniej naiwny niż Sturdust ;)

ocenił(a) film na 7
Nelis

Naiwny - pewnie, że naiwny. Ale to film akcji, masz się na nim dobrze bawić, a nie rozmyślać. Porada na przyszłość: zasiadasz do filmu Luc'a Besson'a - nie nastawiaj się na dylematy moralne a na dobrą zabawę.

Kasiek_haz

No proszę ciekawe opinie, trzeba bedzie obejrzeć. Widzę, że od 1 grudnia będzie na dekoderze enki do obejrzenia. Zostanę któregoś wieczoru w domu i obejrzę.