jak w temacie. warto kupic ten film na blu-ray i wydac 60,- czy nie jest tego wart?
Raczej warto. W filmie jest cały czas akcja, tylko efekty wyszły trochę plastikowe przy jednej akcji, gdy bohater jedzie na motocyklu. Dla mnie takich filmów nie ma wiele. Nie doszukuj się w tym filmie wyrafinowanej fabuły, jest ona tu tylko jako uzupełnienie akcji, lecz przedstawiona historia jest dość ciekawa i jest nawet zagadka kryminalna, więc nie jest źle, a teksty bohatera są naprawdę śmieszne.
Kupuje się filmy, by do nich wracać. Pytanie, czy znając treść i zakończenie, będziesz do niego wracał, czy płyta pokryje się kurzem na półce.
Zalezy od filmu. Jesli to jest film "na raz" to niestety bd tylko lezal. Ale jesli sie spodoba mi tam akcja jak w "Niezniszczalnych" to czasami powroce do niego.
Powiem tak jak kupiłem na DVD jakoś rok temu za 34 pln..
I nie żałuje
Niewierze że Lockout na BR nie znajdziesz taniej niż na 60
czy warto ?
Film oglądałem 4 razy i dla mnie jest ciekawszy Np. Od Elizjum które choć dobre to mnie nudziło.
To jest kwestia gustu W Lockout np: fabuła jest nie wykorzystana i troche naiwna,
Ale akcja jest dobra no to jest film z "jajem" bo jest to chyba jego najmocniejszą stroną
Dlatego ..ja bym dał.
Biletu do kina nie jest warty a co dopiero zakupu! Maksymalnie 5zł z wypożyczalni i od razu oddać. Nigdy nie wrócisz do tego filmu, bo to totalny gniot. ;)