PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559816}
6,1 30 tys. ocen
6,1 10 1 30138
5,0 7 krytyków
Lockout
powrót do forum filmu Lockout

jak w temacie. warto kupic ten film na blu-ray i wydac 60,- czy nie jest tego wart?

adas_tcz_filmweb

Raczej warto. W filmie jest cały czas akcja, tylko efekty wyszły trochę plastikowe przy jednej akcji, gdy bohater jedzie na motocyklu. Dla mnie takich filmów nie ma wiele. Nie doszukuj się w tym filmie wyrafinowanej fabuły, jest ona tu tylko jako uzupełnienie akcji, lecz przedstawiona historia jest dość ciekawa i jest nawet zagadka kryminalna, więc nie jest źle, a teksty bohatera są naprawdę śmieszne.

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

Kupuje się filmy, by do nich wracać. Pytanie, czy znając treść i zakończenie, będziesz do niego wracał, czy płyta pokryje się kurzem na półce.

ocenił(a) film na 3
ronin29

Zalezy od filmu. Jesli to jest film "na raz" to niestety bd tylko lezal. Ale jesli sie spodoba mi tam akcja jak w "Niezniszczalnych" to czasami powroce do niego.

ocenił(a) film na 6
adas_tcz_filmweb

Szkoda kasy.
Film nie jest zły. Raz można obejrzeć. Raz.

ocenił(a) film na 7
havan

Aj tam tylko raz. Ja już 3 raz z kolei oglądam, film aż tak mi się podoba.

ocenił(a) film na 9
adas_tcz_filmweb

Powiem tak jak kupiłem na DVD jakoś rok temu za 34 pln..
I nie żałuje
Niewierze że Lockout na BR nie znajdziesz taniej niż na 60
czy warto ?
Film oglądałem 4 razy i dla mnie jest ciekawszy Np. Od Elizjum które choć dobre to mnie nudziło.
To jest kwestia gustu W Lockout np: fabuła jest nie wykorzystana i troche naiwna,
Ale akcja jest dobra no to jest film z "jajem" bo jest to chyba jego najmocniejszą stroną
Dlatego ..ja bym dał.

ocenił(a) film na 3
adas_tcz_filmweb

Biletu do kina nie jest warty a co dopiero zakupu! Maksymalnie 5zł z wypożyczalni i od razu oddać. Nigdy nie wrócisz do tego filmu, bo to totalny gniot. ;)

ocenił(a) film na 3
artur_r0

Już obejrzany mam i na szczęście nic nie wydałem na niego. Nudny strasznie ten film jak dla mnie.