Loft

The Loft
2014
6,5 47 tys. ocen
6,5 10 1 47018
5,0 7 krytyków
Loft
powrót do forum filmu Loft

Ten film nie jest słaby on jest beznadziejny. Mógłbym się wiele rozpisywać ale opowiem tylko o jednej scenie, która mówi do widza tak: Ej widzu jestes takim kretynem że i tak nabierzesz sie na ten numer. To była scena kiedy jeden pajac bierze nóż i rzuca drugiemu a ten odkłada go na łózko bez wycierania odcisków. To nieważne, że później mogli to zrobić ponownie by cośtam upozorować ale no k....wa litości.....Fulm nudny, bez akcji, totalny GNIOT

ocenił(a) film na 8
devill79

skoro i tak by wyszło na jaw, że to ich wspólny apartament, to odciski na nożu byłby chyba normalne?

ocenił(a) film na 1
jaga959

Nie nadajesz sie na detektywa, liczą sie ostatnie odciski palcow na narzedziu zbrodni :) te najswiezsze

ocenił(a) film na 8
devill79

No trudno. Nie nadaję się. Ale i tak zachowanie bohatera można uzasadnić. podczas oglądania filmu owszem zwróciłam na ten fakt uwagę, ale naprawdę jakoś nie poczułam się specjalnie urażona jak to nazwałeś "robieniem ze mnie kretynki" :) gdybym miała się tak czepiać wszystkich szczegółów w filmach, to chyba oglądanie żadnego filmu nie sprawiłoby mi przyjemności. Ale szanuję twoją opinię, każdy zwraca uwagę w filmach na zupełnie inne aspekty :)

ocenił(a) film na 1
jaga959

Powiej ci tak moja droga. Mogl rzucic noz tamten mogl go podniesc czy zlapac i odlozyc. Nie potrzebnie zrobili to zblizenie i lekka pauze. Naprawde uznali ze jestesy an tyle glupi ze nie skjarzymy tego faktu ktory na koncu i tak zostal przypomniany w off screenach. Ja nie lubie osobiscie takich tandetnych zagrywek i za te scene film skreslam

ocenił(a) film na 7
jaga959

zgadzam się :-) czasem irytujące jest czepianie się dość drobnych szczegółów w filmach, choć rozumiem takich ludzi, gdyż sam jestem cholernie drobiazgowy, dlatego np. kolegi Devila nie będę strofować :-)
A gdybym miał się czepiać aż tak, to do moich ukochanych perełek jakimi są "Nico" i dwa pierwsze "Terminatory", też bym mnóstwo takich lapsusów wynalazł :-)
Ów film jest bardzo zgrabny, nie jest to oczywiście jakiś hicior, wręcz mocny średniak, ale podobało misie jak fajnie ukazuje gdy kłamstwo i kürewstwo może doprowadzić do tragedii.

devill79

Pełna zgoda, też jestem zawiedziony.

https://zdalaodpolityki.pl/2017/02/08/loft/