Wczoraj właśnie miałem super ucztę kinomana obejrzałem sobie Loft !!!!!!!!!!!! Jest to zajebisty thriller , klimatyczny , trzymający do końca w niewiedzy kto jest sprawca morderstwa . Uwielbiam takie klimaty , tema filmu jest doskonale przedstawiony , potwierdza tylko to na czym świat cały czas bazuje i kobieca psychika ze facet to sk - syn niestety , ale wśród takich pajaców mimo wszytko są jeszcze normalni nie zepsuci faceci kobiety wierzcie naprawdę !!!!!!!!!!!! . Ale ten mit wlanie rajcuje niektóre typy kobiet ( tacy maja branie !!!!!!!!!!!!! ) . Ale to dotyczy środowiska facetów , ludzi na wysokim poziomie i wykształcenia i finansowo ( Bo kogo może stać dziś na utrzymanie takie super mieszkania apartamentu Loftu ( bankierów, bankowców, dyrektorów , prezesów , i środowiska narkotyczne , bosów , adwokatów sądowych , prawników , dilerów narkotyków , alfonsów dziwek i tego wszystkiego. Doskonale zagrane role przez aktorów szczególnie podobały mi się , role Karl Urban, James Marsden , Wentworth Miller , Rachael Taylor , Isabel Lucas , Rhona Mitra . Film oceniłem na Hot 10 a nawet dałbym więcej ale nie ma już skali. Warto się wybrać do kina , lub wieczorem obejrzeć go sobie na kompie z ukochana . ja daje go do ulubionych i na pewno nie raz go jeszcze obejrzę . Zachowam go sobie na dysku. Polecam film bo warto .