6,9 3,0 tys. ocen
6,9 10 1 3035
6,6 10 krytyków
Lokis. Rękopis profesora Wittembacha
powrót do forum filmu Lokis. Rękopis profesora Wittembacha

troszkę kult

użytkownik usunięty

Ten film był u nas w NRD już troszkę kult. Szkoda, że teraz nic nowego z Polski w kinie u nas...

użytkownik usunięty

Gdyby tak jeszcze zwracano na "Lokisa" uwage wsrod wydawcow... nawet nie ma go na DVD. Doszlo do tego, ze chcac miec ten film na DVD, zamowilem go u bootleggera z Hong-Kongu. :-)

użytkownik usunięty

Bardzo pana prosze, czy może pan mi ten film przekonwertować na DIVx? To mój film nr jeden. Bardzo często do niego wracam. Taśma wideo już ledwo zipie...
teszner@interia.pl

Ja też reflektowałbym na ten film. Jeśłi ktokolwiek go ma i mógłby się podzielić, to prosze o kontakt.

Vinc

NA DVD JEST !!!!!!!!!!!!!

Zandarm

Bez wykrzykników wyglądałoby to lepiej. Na przyszłość proponuję powstrzymać się od głosu.

Vinc

Idiotka

Zandarm

Albo cofam słowa me...........................

użytkownik usunięty
Vinc

o co ci chodzi człowieku ? Żandarm wyświadcza ci przysługę mówiąc,że film jest na DVD, a ty sie go czepiasz, tobie bym radził częściej powstrzymywać się od głosu.

Każda wypowiedź jest milej odbierana, jeśli przedstawisz ją na spokojnie, a nie używając niepotrzebnych wzmacniaczy i tylko o to chodzi. Po co tu jakaś agresja? Poza tym zobacz sobie na datę tych postów i zastanów się teraz Ty, po co zabierasz głos, jeśli sprawa już dawno jest zapomniana.

użytkownik usunięty
Vinc

data postów jest bez znaczenia.

Bez komentarza.................................

użytkownik usunięty
Vinc

idiotka

Ty sie dobrze czujesz??? .

ocenił(a) film na 10
Vinc

Fakt. Idiotka.