Żona na tym "czymś" usnęła po kilkunastu minutach, a ja wyłączyłem po 20-tu, czyli o 20 min. za późno, ale to wystarczyło by Statham stracił w moich oczach. Przewinąłęm trochę dalej, wierząc, że może coś zacznie się dziać, ale jedyne co rzucało się w oczy w tym filmie, to ciągłe "okupowanie" łazienki przez te same osoby w celu wciągnięcia kreski, jednej, drugiej, trzeciej... pięćdziesiątej ósmej...!!!
film nie był o wciąganiu kreski i fakt że akcja działa się w łazience jest właśnie ciekawe. nie widzę sensu w tłumaczeniu Ci czegoś jak widzę twoje 10/10 dla kevin sam w domu. tacy ludzie jak ty powinni mieć permanentny zakaz kina
Film faktycznie nie był o wciąganiu kreski, ale o wciąganiu niezliczonej ilości kresek, a akcja w łazience była taka ciekawa jak plewienie buraków. Nie oczekuję tłumaczenia tego filmu, a na pewno nie od osoby, która twierdzi, że tryskająca humorem kultowa familijna komedia o Kevinie jest gorsza od popapranego filmu o pogiętych totalnie ćpunach!
Ludzieeee dajcie Stamci Oskara, to może z tej radości zajmie się dilerką w podstawówkach i wprowadzi zakaz oglądania komedii rodzinnych na poczet "nieziemsko poruszających obrazów" o szerzeniu narkomanii!!!
Podsumowując, zastanówmy się, kto powinien mieć permanentny zakaz kina: ćpunka czy familyman?
To chyba pytanie retoryczne ? Jesteś na poziomie 12 latka podjaranego bajkami disneya, co skłoniło Cie do oglądania filmu dla dorosłych? Ten film nie jest dla dzieci , pewnie dlatego nie rozumiesz o co w nim chodzi
Oczywiście, że to pytanie retoryczne. Nie ulega najmniejszej wątpliwości to, jaka jest prawidłowa odpowiedź.
Twoja wiedza filmowa pozostawia wiele do życzenia, bo "Kevina..." stworzył 20th Century Fox a nie Disney.
Wcale nie twierdzę, że nie rozumiem o co chodzi w tym "ponadczasowym, prześwietnym dziele", bo rozumiem doskonale i już o tym pisałem.
A jaki poziom reprezentuje osoba podjarana filmem o ćpunach?
na pewno wyzszy niz osoba ktora nie widzi zla na swiecie i skupia sie na ogladaniu bajeczek z happy endem
... napisał ktoś, kto nazywa się Dur-en. Ciekawi mnie kim jest osoba, która nadużywa słowa gej i pedał? Nie wypada przyznawać się do swojej mniejszościowej orientacji komuś, kto daje duży wkład w rozwój filmwebu. Takie prymitywne komentarze??? Naprawdę nie na miejscu.
Wiedziałem, że tak będzie, założą dziadą internety i będą nawracać zagubione dusze. Nos w trwam i nie marudź, na uszy słuchawki z radiem marjanem, i przestań bełkotać. Yom, Ty nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem "Jesteś na poziomie 12 latka podjaranego bajkami disneya" nie oznaczało że Kevin jest bajką disney'a, to taka PRZENOŚNIA...
I przestań oceniać film nie oglądając go do końca.
Btw. nikt nie pisze tu o cudownym OST zrobionym przez The Crystal Method.
"Kevin jest bajką disney'a, to taka PRZENOŚNIA..." - taaaak?? o jaaaa, no co Ty , naaapraaawdę???
"założą dziadą internety" - nie kumam tej obcojęzycznej frazy,
"i będą nawracać zagubione dusze" (to cytat z Biblii?) - a Ty co właśnie robisz w swoim poście
Czy w ogóle ktoś tutaj jest na tyle inteligentny, żeby zrozumieć tak banalnie prostą rzecz jak to, że dany film podoba się tobie, i tobie i jemu i tamtej... a nie podoba się mnie, tamtemu i owemu???!!! Jeszcze nikt nie zrobił filmu, który zaspokoiłby 100% oglądających go. Tak trudno to skumać??? A jeśli jakiegoś filmu nie daję rady obejrzeć więcej niż 20min. tzn, że nie zasługuje on w moich oczach na więcej niż, np. 2/10 i nic tego nie zmieni!!! Nie będę się męczył, żeby obejrzeć do końca film, od którego zbiera mi się na wymioty, więc go wyłączam i oceniam należycie wg mojej własnej woli, a nie tak jak szanowne towarzystwo by sobie tego życzyło. Każdy film oceniam tak jak go widzę i nikt mi nie będzie mówił, że dałem złą notę, bo większość dała inną. Nic nie robię wbrew swojej woli!!!
A Ty gogel ciesz się, że mamusia założyła Ci internet, oglądaj sobie trwam i inne maryje, ale nie bełkocz, że mam nie oceniać niedokończonych filmów, bo nic Ci do tego.
A co do Crystal Method to jak najbardziej OK, ale w Blade i Mortal Kombat.
probowalem narkotykow , ale mnie nie kreca w taki sposob w jaki powinny wiec sobie darowalem, no ale wiesz mozesz nazwac mnie cpunem i pojsc do kosciola pochwalic sie ksiedzu ze jestes dobrym czlowiekiem i nie szufladkujesz innych ludzi.
kevina ogladalem dlatego mam prawo skomentowac ten film. Ty "london" nie obejrzales wiec nie masz prawa go komentowac poki go nie zobaczysz do konca i nie zrozumiesz
No to teraz mam już pełną jasność! Trzeba było od razu powiedzieć, że by dać radę obejrzeć ten film w całości i w dodatku go zrozumieć to trzeba się naćpać, ale ja dziękuję, nie skorzystam.
"nie masz prawa go komentowac" - w jakim kodeksie to wyczytałeś? bo na pewno nie w regulaminie filmweb
a która część mojego 1-go postu jest niezgodna z prawem? to, że moja żona zasnęła, czy może to, że w łazience odbywało się zasysanie? bo żadne z powyższych nie jest komentarzem, tylko opisem
PS. Ja, żeby stwierdzić, że mnie narkotyki nie kręcą, wcale nie musiałem ich próbować!
PS2. Byłem pewien, że jesteś kobietą :) Pan Stamcia? Hmmm... ciekawe
PS3. Nabijałeś się z Kevina, a sam oglądasz denną Alicję w Krainie Czarów dla przedszkolaków i dajesz jej 8????
ja alicji dalem 8 , inni dali jej oscary, bafta , satelity , saturny i wiele innych nagrod.
zeby wiedziec czy narkotyki cie nie kreca musisz ich sprobowac .
twoja logika jest zalosna. wyobraz sobie to w zyciu , nie znasz faceta ktory jest oskarzony o cos np morderstwo , nigdy go nie widziales , ale przed sadem zeznajesz ze jest winny "bo tak"
Musze przyznać że dobrałeś się z żoną. Pasujecie do siebie. Ale nie oglądajcie już takich filmów
Ależ oczywiście, że dobraliśmy się z żoną. Ale oglądaliśmy takie filmy, oglądamy i oglądać będziemy. Bo obejrzeliśmy setki filmów z gatunku "dramat", ale na pewno nie wrócimy do tego filmu. I tutaj "jest pies pogrzebany".
Pozdrawiam fanów "dramatów", bo sam lubię ten gatunek filmowy i widzę w nich sporo "zła na świecie", a pedalstwem się brzydzę i popieram wolność słowa przynależną do demokracji, która tutaj nie jest respektowana.
Dla mnie skoro dałeś temu filmowi 2 to żaden z ciebie filmoznawca i nie mowie zebys mial go odrazu za arcydzielo ale 2. A najbardziej chodzi mi o to ze ogladasz filmy na spiocha nic juz nie kumajac pewnie nawet nie sluchales o czym oni rozmaiaja i widziales tylko kreski Czekales az Statham skopie komuś dupe a tu niespodzianka. Jesteś za płytki żeby oglądać takie filmy. A do tego dajesz 10 dla Pojutrze i nie mowie ze to zły film bo bardzo mi się podobał ale 10. Dodam jeszcze ze oceniasz film przez pierwsze 20 min. Zaniżasz tylko ocene zniechecajac do ogladania innych Kurde chłopi spalił bym się ze wstydu na twoim miejscu. Najlepiej to juz tu nic nie komentuj. 13 duchów 8, Elfy kontra skrzaty 7, Planeta małp 7 hahaah filmoznawca Czerwona gorączka 8 hahahahaaha Zastanów się dwa razy albo i trzy zanim skomentujesz jakiś film
nie karmcie trolla.. chłopaczek sobie tutaj próbuje użyć a wy dokarmiacie pasożyta...