Czy reżyser sugeruje, że główny bohater przespał się z własną matką? Czy coś
przegapiłem?
no wlasnie mi też to wpadlo w oko , przespała się , z własnym synem tylko starszym . Czy mam zwidy ?
to była tylko projekcja że ten mały skończy tak samo jak on i dlatego "poświęcił się"
przecież ten dzieciak, Deszczowiec, to nie był Joe. Joe po prostu zobaczył samego siebie w tym chłopcu, podobną sytuację do swojej. -.-
ej i bez kitu, to naprawdę jeden z lepszych filmów, bo jedyne co nam Hollywood ostatnio serwuje to same odgrzewane kotlety.. ale ten film oczywiście ludzie hejtują, że średni, no ale kurde kogo to wina skoro 60 % go nie potrafi zrozumieć ? : /
dokładnie film jest świetny i jako jeden z niewielu zawiera czy raczej dokładnie obrazuje,przedstawia motyw gdzie to ktoś kto wrócił z przeszłości by ja zmienić tak na prawdę ja powoduje Bardzo dobry film z świetnym zakończeniem
Ludzie hejtują ten film bo nie jest to kolejny film do których Hollywood nas przyzwyczaja czyli same efekty bez fabuły albo z beznadziejna fabuła
pozdrawiam
TO NIE BYŁ SEX Z MATKĄ..
to napewno nie była jego matka jak widac było na filmie ten chłopiec miał "zdolności" a główny bochater ich nie miał...
Film w miare ciekawy ..pozdrawiam..:)