PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399495}
7,5 253  oceny
7,5 10 1 253
Loose Change: Final Cut
powrót do forum filmu Loose Change: Final Cut

bardzo dobry

ocenił(a) film na 10

tak jak i "second edition" tak uważam że i ten film powinien obejrzeć każdy, nieco inaczej zrobiony niż poprzednia część, jest dłuższy, wiecej nowych faktów

Fred_9

cieszę się , że są jeszcze ludzie którzy nie zachowują się jak krowy , szacunek fred
- dla tych co jeszcze nie potrafia samodzielnie mysleć polecam film : ,,dwunastu gniewnych ludzi 1957,, - chyba niajwyżej oceniana pozycja na filmwebie.

ocenił(a) film na 8
SKAMANDRYT

Ja też, nawet nei chce mi się dyskutować z tymi, co dziwią się ludziom wierzącym w "teorie spiskowe", bo bardziej dziwi mnie krowi lub barani pogląd na świat, gdzie zamiast zastanowić się, dlaczego unika się odpowiedzi na najważniejsze pytania, łatwiej jest napisać, że na dokumencie dostępnym za darmo "ktoś zarabia wielkie pieniądze".

Fred_9

Allahu Akbar
https://www.youtube.com/watch?v=Uer1vOwhiMs

Fred_9

jakie to np fakty? ty wiesz, że kolejn edycje przedstawiają wiarygodność filmu nowe fakty ale historia nadal kłóci się z logiką. dobrzy przykład to te pytania czy pocisk trafił w pentagon skoro na klatce widać samolot, leżą częsci samolotu po uderzenia a jedynie ten "dokument" opowiada pocisk