wszystkie dobre filmy lecą o tej porze. zakupmy masowo odtwarzacze dvd w sieci sklepów Media Markt Nie Dla Idiotów.
Kurna, tydzień wcześniej i mogłabym oglądać bez zahamowań, a 25.02. to mi się akurat ferie kończą. No cóż, nie pozostaje nic innego, jak wybrać się do Tesco po kasetę i nagrać :P
22:10 w porównaniu z emisją innych filmów na tvp i to i tak sukces:P Naprawdę szkoda, że nie puścili tego tydzień wcześniej, bo ja też mam teraz ferie, no ale, czego się nie robi dla takiego filmu (którego jeszcze nie miałam okazji zobaczyć, ale książka mi się bardzo podobała, więc grzechem byłoby przepuścić taką okazję) mimo iż w poniedziałek będe pewnie zaspypiać na lekacjach, zresztą to po feriach nie powinno za bardzo nauczycieli dziwić, a moją panią od rosyjskiego juz nic we mnie nie zdziwi, po tym jak prawie zasnęłam na lekcji:P
wlasnei:) 22.10 to jeszcze nie tak zle:) ni epamietam o ktorej dawali ptaska ale chyba sporo pozniej i w tygodniu ale wytrwalam:) polsat fanatyka tez cos kolo polnocy puścił. mogliby ponownie to wyemitowac:)
SUPER
PO ,,Skazany na śmierć'' godzinke poczekam i film Fast;]
Obejże na bank
spoko ze napisales
pozdro
W tym wypadku chodzi o to, że jest noc Oscarów - zawsze dla tych, co czekają na transmisję lecą takie filmy.
wszystkie najlepsze filmy lecą albo w niedzielę, albo w dni powszednie w godzinach od 22.
To samo z zagranicznymi. Wszystko o tyh porach leci. Gratulacje. Potem się oburzają na piractwo, albo to, że ludzie w tych czasach zidiociali.
A ja zemierzam obejrzeć Lot (mimo, że już widziałem pare razy), potem Casablance (nie widziałem, dlatego obowiązek) i do 5.30 galę OSCARÓW. Wali mnie to czy będę zmęczony.
POZDRAWIAM
To się nazywa poświęcenie ;)! Ja niestety muszę odpuścić sobie kolejną pozycję w Uczcie Kinomana, gdyż jej twórcy zakładają,że każdy kinoman:
1) cierpi na bezsenność;
2) jest bezrobotnym, który nie musi zrywać się w poniedziałek do roboty na 7.00;
3) nie jest uczniem tudzież studentem (bo uczeń takich filmów "dla dorosłych" oglądać nie powinien, a student/studentka, pewnikiem siedzi i chleje w tym czasie na jakiejś prywatce).
A "Lotu..." nigdy nie widziałam :(. A rozochocona recenzjami własnych rodziców już kilka lat staram się zobaczyć... Wiem, że są nośniki takie jak VHS czy DVD (nie mówiąc już o wszechobecnych divix'ach, które z łatwością można zdobyć w sieci), ale jakoś nie ciągnie mnie takie oglądanie...Film w tv, z przypisaną mu godziną, radosnym wyczekiwaniem etc, ma jednak swój specyficzny klimat...
Tvp1 Obraza Widzow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O 20.15 puszczaja jakies tanie gowno ...............
tak samo było z Requim dla snu puszczony o 0.45 <lol>
teraz lot nad kukuł. bedzie o 22.10 :D
Film fajny ale ja bym mu dał 40 miejsca w czolowce a nie pierwsza 10
nara Selekta
Hmm,w sumie to jeszcze nie ogadalam,ale chetnie to zrobie,skoro jest porownywany do "requiem for a dream"to musi byc swietny.
a 22.00 to bardzo fajna godzina jak da mnie ;);)
Oglądajcie ten film !!!!!!!!! Ja już go w sumie dziś oglądałem bo mam go na DVD. Obowiązek na dziś - obejżeć "Lot nad kukułczym gniazdem"
ojojoj... 5 mijsce na TOP100 to koniecznie trzeba zobaczyć :) później Casablanca, OSKARY i do szkoły na 08:00 =O ale chyba sobie pierwsze 3 lekcje podaruje =]
Pozdro dla oglądających GALE ;-)
a ja właśnie oglądam i luzzz :) bo do oscarów może dotrzymam :) nie ma to jak na 6 do pracy isć o 4:50 pobódka :) znowu noc nie przspana :D
Taaak. Święta racja. Szczerze to jest chyba NAJLEPSZY film jaki oglądałem, a serio sporo ich mi się przewala między innymi z Waszym kochanym Ojcem Chrzestnym, który wydaje mi się słabszy od lotu. W nim brakuje jakiejś wspaniałej myśli, przesłania jak na najlepszy film. Jeśli już nie ma przesłania to powinna być świetna fabuła, a mi się szczerze momentami nudziło. Oczywiście oby filmom wystawiłem 10/10 bo to najwyższa ranga światowa, ale Lot ma u mnie największe laury.
Najlepszy jaki oglądałem i jeden z trzech ulubionych.
POZDRAWIAM
Ps. no i wczoraj wytrwałem aż do 6.15 przed telewizorkiem i wcale się nie musiałem tak wysilać strasznie...chyba mi się coś przestawiło:)Przespałem się trzy godzinki bo niestety dłużej nie mogłem i całkiem dobrze się trzymam.
zapraszam na bloga
A czy mógłby mi ktoś podac nazwisko tego aktora który gra tego młodego pacjenta- samobójcę? To znaczy tego, który pod wpływem siostry i ze strachu przed matką się zabija. Z góry dziękuję.
a po arcydziele nr 1 arcydzieło nr 2 - casablanca.
dlaczego o 20:00 lecą jakieś "ataki pająków" a prawdziwe kino tak późno?
heh...
Dla takiego ogromnego śpiocha, jakim od urodzenia jestem, obejrzenie tego filmu było niezłym poświęceniem, ale w 100% się opłaciło! Nawet mój młodszy brat ze mną oglądam i bardzo mu sie podobało, niestety ok.23:30 przegrał walkę ze snem i zmęczeniem i nie dopatrzył. Muszę z zadowoleniem przyznać, że nawet tak bardzo nie ziewałam na lekcjach a na ostatnich to już byłam w 90% przytomna:P
Oczywiście co do filmu to uważam, że jest świetny, zwłaszcza gra Nicholsona, ale w porówanniu z ksiażką niestety u mnie przegrywa, no ale nie widziałam jeszcze filmu, opartego na książce, który by spełnił moje oczekiwania w 100% (zresztą spełnić moje oczekiwania w 100% jest rzeczą wręcz niemożliwą), a ten film był temu bardzo bliski. Dwugodzinny seans minął mi bardzo szybko i na pewno nie był to czas stracony, wręcz przeciwnie:]