Lot nad kukułczym gniazdem

One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975
8,5 430 tys. ocen
8,5 10 1 430044
8,7 74 krytyków
Lot nad kukułczym gniazdem
powrót do forum filmu Lot nad kukułczym gniazdem

Tylko dziwię się, że tak dobry film jest wyprzedzany w rankingu przez największą szmirę w historii czyli Foresta Gumpa

użytkownik usunięty
CordellWalker

Dokładnie to samo pomyślałem, nie mówię, ze Forrest Gump jest zły, bo to bardzo dobry film, ale nie równa się z Lotem :)

użytkownik usunięty
CordellWalker

szmirą możesz nazwać wszystkie filmy z chuckiem norrisem, ktore oceniles na 10, a nie krytykuj filmu, ktory jest zupelnie odmienny od lotu, tez stwierdzam, ze jest gorszy, ale nie pisze o nim jako "najwieksza szmira w historii", pozdrawiam

CordellWalker

Jak mogłeś ocenić wszystkie filmy z Chuckiem Norrisem jako arcydzieła:)? Dobrze się czujesz kolego,bo to ciężki przypadek. Co nie zmienia faktu że Lot to jeden z moich ulubionych filmów.

RealKalps

Masz coś do filmów z Chuckiem Norrisem, albo zacznijmy od tego czy je oglądałaś

ocenił(a) film na 9
CordellWalker

Hamuj się troszeczkę w swoich wypowiedziach cordellwalker jeżeli już tak wybitnie nie przypadł Ci do gustu forrest gump to zachowaj resztki kultuty osobistej i nie kompromituj się nazywając ten film największą szmirą w historii kina

ocenił(a) film na 9
jarmak13

Kiedy mleko już się wylało.

CordellWalker

Nie mam nic do filmów z Chuckiem Norrisem, kiedyś kilka obejrzałem (nie wiem czy w całości) dlatego żadnego nie oceniłem. Ale gratuluje idola :D