bo nie ma i nie bylo na swiecie a tym bardziej w USA szpitala w ktorym to 3/4 personelu bylo
nieobecne na nocnej zmianie a ci co byli obecni byli gdzies daaleko no i ta ignorancja
wobec dozorcy podczas imprezy przez oddzialowa dalej gdzie byli podczas atakow jacys
ochroniarze w bialy dzien w tak wielu sytuacjach dalej jak to jest ze zrobili sobie tak dluga
wycieczke autobusem a potem statkiem no bez jaj i ten gosciu w porcie dal sobie wmowic
bajeczke o zjezdzie lekarzy pfff troche tego duzo zreszta bylo jeszcze cale mnostwo
niedorobek ale mimo to film zasluguje na mocne 7 lub slabe 8
No oczywiscie przeciez to byl film dokumentalny wiec takie rzeczy sa niedopuszczalne ^^
do fake7714 czlowieku nie pisz bzdur ze to byl film dokumentalny bo tylko sie kompromitujesz a o CrabKongu nawet nie bede pisal bo nie mam interesu odpowiadac i ublizac osobom z porazeniem mozgowym
TY sie kompromitujesz bo nie wiesz co to jest sarkazm jak za rok wyjdziesz z gimbusa to sie moze dowiesz
ooo ja nie wiem co to jest sarkazm hehe dobry jestes jak widac biedaku to ty niestety nie wiesz co to jest sarkazm;] natomiast brak kultury jest u ciebie na najwyzszym poziomie nieudaczniku zyciowy
@arek2010 - no sorry ale post "fake7714" to był oczywisty sarkazm, także zamiast dalszej kompromitacji, mógłbyś przyznać się do pomyłki.
zamykam temat bo na rozmowe z ludzmi waszego bardzo niskiego pokroju szkoda czasu
kretyn nic nie rozumie. arek fagas. sarkazm oczywisty. ale od typa co nie kuma ani ironii a w klasycznym filmie szczegółów sie czepia to co tu wymagać.
Coraz bardziej zaczynają mi sie podobać "rozmowy" na filmwebie xD Jeszcze taka Pani doktor jak w tym filmie by się tu przydała ;).
taak za to piła 3D jest realna... i zasługuje na miano arcydzieła, troll to troll trzeba sie przyzwyczaić, cóż ja nie potrafię...
Czujesz się teraz koksem, ZiOm ?
P.S. wiesz, że rasizm w Polsce jest karany ?
Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.):
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 257.
Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Tak gwoli ścisłości , rasizm w Polsce jest niezgodny z prawem. Słowa "jest karany" sugerują, że sądy w Polsce wydają wyroki na podstawie tych artykułów za rasistowskie poglądy. Tymczasem rzeczywistość wygląda inaczej. Możesz człowieku pozdrowić po hitlerowsku jeśli zamawiasz browar.
"podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2" rozumiem, że ten fragment nie mówi o karaniu ??
Możesz pozdrowić,ale wtedy dostaniesz w ryj od kogoś komu może się to nie spodobać.
I tak powstał Fight Club:D...mówię,tylko,że tak może się to skończyć,w miejscu,gdzie siedzi pewnie kilku schlanych kolesi,dlatego dla własnego bezpieczeństwa,lepiej nie zamawiać piwa w taki sposób.Możesz,ale po co wylądować z obitym ryjem.
Łohohoho, stary.... xD to jest szczyt dobrego smaku, gustu i wybitnej inteligencji w porównaniu z niektórymi wypowiedziami pod filmami które na polsacie, tvp1 i tvn lecą...