wogule nie rozómiem takih filmów nie ma rzadnej akcji ani wybuhów jak oglondałem 
transformersy to hociaż była akcja a tutaj nic sie nie dzieje film nódny 1/10 nie polecam nikomu a 
aktoży wogóle nie umiejom grać sto razy lepszy jest szybcy i wsciekli fajne wyscigi emocje i 
napiecie w ogule kto wymyslil taki film... i rzeby oscary dostal hahahhaah
ja ówarzam rze zdecydowanie leprzym filmem jest m jak milosc,albo moda na sókces tam chociarz sie cos dzieje som wontki milosne itd. xD
A ja nie rozómiem takih gimbósóf co myślom rze som fajni jak dajom dobrym filmom 1/10. I pujć do ksiengarni i kóp se słownik ortograficzny w ksiengarniach nie zabijajom hyba.
On nie pójdzie do księgarni bo tam nie ma " wybóchuf ", "wyściguf "... 
Ja za to nie rozumiem zjawiska takiego trolowania i hejtowania.
Gdzieś czytałem że podobno zakładanie takich tematów i czytanie odpowiedzi sprawia im(trollom) przyjemność. Nawet ma to nazwę w psychologii nie pamiętam tylko jaką..
Widzę że kolega mało spostrzegawczy : P I nie zauważył tak jawnego trollingu : P
wiesz co, ja też się dziwie. Skrajny brak jakiegokolwiek zalążka logicznego myślenia. Więc jednak internet pozostanie jaskinią trolli.
Takich jak ty chyba, którzy siedzą całymi dniami w domu i z braku jakiegokolwiek zajęcia zakładają takie tematy. Przerwę robią sobie tylko wtedy kiedy mama da im karę na komputer...