Szkoda, że na ludzką głupotę nie wynaleziono jeszcze lekarstwa, albowiem w twoim wypadku byłoby ono nieodzowne, panie "2/10 muggles". Nauka psychiatrii specjalnie dla ciebie powinna chyba wprowadzić nową jednostkę chorobową - trollizm...
Boli mnie właśnie to, ze wraz z rosnącą popularnością filmwebu w ostatnim czasie (ok. 2 lata), pojawia się tutaj spora grupa debili (chyba, że to metoda walki stopklatki z konkurencją;)) specjalnie zaniżająca oceny różnym wysoko umieszczonym filmom. Typowy troll, którego podnieca wprowadzanie zamętu. Nie przeszkadzałoby mi to, gdybym nie sprawdził aktywności tego uŻYTKOWNIKA. Ocenił filmy takie jak np. trylogia Ojca Chrzestnego (komentując każdą z częsci z osobna tak samo brzmiącym komentarzem), czy Incepcja na 2/10 motywując swoją ocenę tym, że preferuje kino ambitne, a "ambitny" serial jakim jest "Herosi" ocenia na 10/10. Dodatkowo zachwyca się serialami "90210" i "Trudne Sprawy". Naprawdę ambitny kawałek kina (chociaż nazwanie "Trudnych Spraw" kinem jest wysoce obraźliwe dla NORMALNYCH widzów).
TY człowieku masz coś z głową naprawde jesteś ostro porąbanym frajerem nie odnoszę się jedynie do twojej oceny tego filmu zerknijcie na jego profil takiemu człowiekowi chce cie podejść jak Eli Roth (Sierżant Donny Donowitz w SUPER filmie Q.Tarantino Bękarty wojny) i bejem rozje*** czaszkę (wyrwać chwasta) to są IKONY ŚWIATOWEGO KINA Lot nad kukułczym Gniazdem Ojciec chrzestny i również Incepcja, te tilmy ty oceniłeś 2/10 taką ocenę może im wystawić TYLKO CZŁOWIEK CHORY UMYSŁOWO gdyż filmy lepsze od tych można policzyć na palcach obu rąk ale ty pewnie podniecasz się tylko filmami których nie trzeba rozumiec gdyż one nie mają nic do przekazania widzowi i są to takie tytuły jak Avatar czy Matrix albo filmy z bandą czarnuchów którzy palą zioło dymają i zabijają przed chwilą pisałem podobny komentarz pod filmem Forrest Gump i tam równiez jakiś debil zaczął nawijać jakie to gówno itp. wchodze na jego profij i 10/10 maja takie filmy jak hooligans godziny szczytu od kołyski aż po grób itp. wiesz co napisz do niego i umów się z nim na hamburgera w McDonaldzie i popodniecajcie sie jakimiś badziewnymi filmami
Powinien mieć usunięte konto. Nie chcę ograniczać wolność oceny, ale poprostu wystarczy spojrzeć na jego oceny i widać że są robione 'na złość' a takie osoby podważają skalę oceny całego filmwebu,,,
jutro nowy dzien , i nowe odcinki seriali, nie zapomnij , mozesz ogladac do nocy i z pewnoscia nie zasniesz, zwlaszcza na klanie , itpodobnych bzdetach, wiec ogladaj do bolu , i pisz tu glupot
jeżeli oceniasz film na 2 to może poproszę o argumenty 
albo wyznacznik filmowy w tym gatunku ;P 
pozdro i proszę o odp