kurcze...albo jest za późno, albo nie bedzie mnie w domu, zeby obejrzeć ten film... Przyjaciel widziałw kiedyś w TV i mnie zaciekawił. A tu wszystko wskazuje na to, że nie obejrze tego dzisiaj. Musze poszukac tego filmu na dvd....;/
"Nie dramatyzujcie... Skoro 5 min po północy to dla was za późno, nawet lepiej że leci o tej porze."
Niektórzy idą na szóstą do pracy, a nawet jeśli nie, to nie każdy ma telewizor w pokoju, w którym nikt nie śpi.
Jeszcze do niedawna w poniedziałki puszczali filmy z cyklu "Wiesz, co dobre" zaraz po "Wiadomościach", tam by się ten film nadawał.
Wiem że są ludzie co idą do pracy ale raz można spać krócej i nic się nie stanie , wyśpisz się po pracy. Zresztą można film kupić , wyporzyczyć , obejrzeć w internecie , ściągnąć. TV nie jest jedynym źródłem filmów.
Mam zamiar to dzisiaj obejrzeć ;), już od dłuższego czasu na ten film polowałam. Trochę godzina niezbyt trafiona, no ale cóż film wart poświęcenia - to się okaże. Obym tylko nie zasnęła...najwyżej zmuszę się do wypicia kawy :/ i problem z głowy :)
A oni chcą żeby płacić abonament pfffffff. A od września godziny od 20:00 do 22:00 obstawione telenowelami. Nawet jak leciał James Bond w 'sezonie' to się zaczynał o 22 bo serial oczywiście ma pierwszeństwo ;/, a teraz wyskoczyli z taką godziną.........
Patrzę na te komentarze i mam wrażenie, że większość z was to nieporadne dzieci. -" oj szkoda, że tak późno leci, nie mam telewizora w domu, na 6 idę do roboty...".Lecho1523 Dobrze prawi. Nic prostszego nagrać na wideo/dvd w trakcie emisji, ściągnąć z neta, lub kupić za bezcen, pewnie niejednokrotnie pojawiał się jako dodatek do licznych gazet dla pań. Też mam zamiar obejrzeć go tej nocy.
Mój ojciec się zawsze śmieje, że dobre filmy na TVP puszczają dla ochroniarzy parkingowych :)
Musiałam ze sobą walczyć ,żeby nie usnąć, mimo ,że film był świetny. To skandal ,żeby wybitne pozycje puszczać tak późno. Naprawdę nie każdy ma ochotę chodzić spać po 2 w nocy. Co do ściągania z internetu - owszem ,można skorzystać z tej możliwości ,jednak po coś Polacy płacą ten abonament ,prawda?