Lot nad kukułczym gniazdem

One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975
8,5 430 tys. ocen
8,5 10 1 430115
8,7 74 krytyków
Lot nad kukułczym gniazdem
powrót do forum filmu Lot nad kukułczym gniazdem

Lot nad kukułczym gniazdem (1975)
00:05 TVP 1

dejwis

Ambitniejsze kino jak zwykle po północy... Między innymi dlatego nie płacę abonamentu RTV

dejwis

kurcze...albo jest za późno, albo nie bedzie mnie w domu, zeby obejrzeć ten film... Przyjaciel widziałw kiedyś w TV i mnie zaciekawił. A tu wszystko wskazuje na to, że nie obejrze tego dzisiaj. Musze poszukac tego filmu na dvd....;/

ocenił(a) film na 9
dejwis

Za późno...

anuska12

Nie dramatyzujcie... Skoro 5 min po północy to dla was za późno, nawet lepiej że leci o tej porze.

użytkownik usunięty
Lecho1523

ten film powinien leciec jako Mega Hit o 21.00

ocenił(a) film na 10

trzeba się już przyzwyczaić... im lepszy film, tym późniejsza godzina!

Takie filmy w "mega hicie" nie lecą...

użytkownik usunięty
Lecho1523

"Nie dramatyzujcie... Skoro 5 min po północy to dla was za późno, nawet lepiej że leci o tej porze."

Niektórzy idą na szóstą do pracy, a nawet jeśli nie, to nie każdy ma telewizor w pokoju, w którym nikt nie śpi.

Jeszcze do niedawna w poniedziałki puszczali filmy z cyklu "Wiesz, co dobre" zaraz po "Wiadomościach", tam by się ten film nadawał.

Wiem że są ludzie co idą do pracy ale raz można spać krócej i nic się nie stanie , wyśpisz się po pracy. Zresztą można film kupić , wyporzyczyć , obejrzeć w internecie , ściągnąć. TV nie jest jedynym źródłem filmów.

dejwis

Mam zamiar to dzisiaj obejrzeć ;), już od dłuższego czasu na ten film polowałam. Trochę godzina niezbyt trafiona, no ale cóż film wart poświęcenia - to się okaże. Obym tylko nie zasnęła...najwyżej zmuszę się do wypicia kawy :/ i problem z głowy :)

dejwis

A oni chcą żeby płacić abonament pfffffff. A od września godziny od 20:00 do 22:00 obstawione telenowelami. Nawet jak leciał James Bond w 'sezonie' to się zaczynał o 22 bo serial oczywiście ma pierwszeństwo ;/, a teraz wyskoczyli z taką godziną.........

newfolder

Nie narzekajcie i cieszcie się że wgl leci.

dejwis

Patrzę na te komentarze i mam wrażenie, że większość z was to nieporadne dzieci. -" oj szkoda, że tak późno leci, nie mam telewizora w domu, na 6 idę do roboty...".Lecho1523 Dobrze prawi. Nic prostszego nagrać na wideo/dvd w trakcie emisji, ściągnąć z neta, lub kupić za bezcen, pewnie niejednokrotnie pojawiał się jako dodatek do licznych gazet dla pań. Też mam zamiar obejrzeć go tej nocy.

martinez88

Maritnez , dzięki. Zresztą dla takiego filmu warto obejrzeć go nawet w środku nocy.

ocenił(a) film na 8
dejwis

Mój ojciec się zawsze śmieje, że dobre filmy na TVP puszczają dla ochroniarzy parkingowych :)

ocenił(a) film na 8
dejwis

Musiałam ze sobą walczyć ,żeby nie usnąć, mimo ,że film był świetny. To skandal ,żeby wybitne pozycje puszczać tak późno. Naprawdę nie każdy ma ochotę chodzić spać po 2 w nocy. Co do ściągania z internetu - owszem ,można skorzystać z tej możliwości ,jednak po coś Polacy płacą ten abonament ,prawda?

Nadine94

A ty płacisz ??

dejwis

żal, żal, żal jak zwykle zapomniałam. ;/ a poza tym ZA PÓŹNO!!

Sztuczny_rarytas

Oglądałem, film tak dobry, że nawet spać się nie chciało :>