Kto zauważył ,akcje z serialu TopGear Ford Focus vs Jaguar XF . Akcja kręcona z pomocą Jeremym Clarksonem . ;-)
Ja widziałem. To było już trochę czasu temu. Nieudolnie próbowali kręcić scenę do filmu :)
Dzisiaj oglądałem film i tak właśnie sobie przypomniałem tą scenę z Top Gear.
Co do filmu to lipa, ale ostatecznie ujdzie.
Film lipa, masz całkowita rację . Obejrzyj '' A bout portant '' Moim zdaniem dobry film , o policjantach , można się w czuć . POLECAM . POZDR
Dobrze napisałem : '' A Bout Portant '' wpisz na filmwebie (szukaj) : film 2010r
( À bout portant )
O kurczę, dzięki za ciekawostkę :) oglądałem tamten odcinek Topgear, dobrze że przed wypożyczaniem filmów zaglądam na filmweb, zwrócę uwagę :)
Nie jest to akcja kręcona z Clarksonem. Hammond i Clarkson w zasadzie sparodiowali tą scenę pościgu. Ale z jej kręceniem nie mieli nic wspólnego.
Zapomniałem kompletnie o tym, że w TG była taka scena. Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem w filmie znajome obrazki.
A film jest całkiem niezły. Chociaż niektóre bzdury walą po oczach np. strzelanina na placu. Całokształt jest na 6.
Kurvva a gzie ja napisałem ze jest kręcona z jego udziałem ?? PRZECZYTAJ CO NAPISAŁEM . ''za pomocą'' I nie pisz już nic więcej , jak nie umiesz ;-(
Nie podniecaj się, bo żyłka ci pęknie.
A czy ja napisałem, że napisałeś, że tam jest Clarkson? Masz do mnie pretensje a sam czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Cóż. To trudna sztuka. Zwłaszcza, że wcześniej napisałeś "z pomocą" a teraz "za pomocą". Mała a zauważalna różnica. No, nie umiem pisać.
Nie umiesz nawet poprawnie napisać nazwy programu...