PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=857724}

Luca

2021
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30582
6,9 47 krytyków
Luca
powrót do forum filmu Luca

Chciałam tylko nadmienić ze polski dubbing tytułowego Lucy wyszedł przepięknie. Znalazłam na wikipedii że za głos Lucy odpowiada ten młodzieniec - Albert Mois. Jestem zakochana po uczy najbardziej z całego filmu w pamięci zapadł mi właśnie jego głos. Życze mu samych sukcesów i zawrotnej kariery na pewno będę śledzić jego poczynania

Malutkaaa_88

Tak! Głos był przewspaniały - taki ciepły. Bardzo udany casting.

ocenił(a) film na 9
Malutkaaa_88

Wyjątkowo się zgadzam , jego głos idealnie gra z postacią Luki , to kolejny dowód na to jak genialny mamy dubbing

Malutkaaa_88

Po kinowej premierze filmu nie mogłam zapomnieć o barwie głosu głownego bohatera. Genialne wyczucie postaci przez tego chłopaka.
Trzymam kciuki za Alberta i życzę dalszych dubbingowych sukcesów!

ocenił(a) film na 7
Malutkaaa_88

Zgadzam się ! Ti dziecko grało idealnie , zakochałam się w tych jego przerysowanych ą , ę , rz i sz

ocenił(a) film na 9
Malutkaaa_88

Tak! zgadzam się ! Jak tylko się odezwał powiedziałam , że cudny głos :)

ocenił(a) film na 9
Malutkaaa_88

A mi od samego początku przypominał dubbing z Małych agentów.

ocenił(a) film na 8
Malutkaaa_88

Tak dobry dubbing dzieciaka to chyba ostatni raz słyszałem w Coco, tam dzieciak był absolutnie rewelacyjny, w Luce też jest świetnie, oby w kolejnych filmach Disney/Pixar utrzymali formę. :-D

Malutkaaa_88

Albert na co dzień gra na żywo w musicalach na które zapraszam :) Występuje w roli Nemeczka w musicalu Chłopcy z placu broni, Krzysia - Trudne Pytania, Niezapomniane melodie lata 20-te, 30-te, Śmieszek w musicalu Okruchy życia. Jak coś to szczegóły na www.stowarzyszenieteatralne.pl

ocenił(a) film na 10
Malutkaaa_88

100% zgody, fantastyczny casting i więcej niż idealnie odebrany głos do postaci.