Ludzie jak my

People Like Us
2012
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15119
Ludzie jak my
powrót do forum filmu Ludzie jak my

Piekny film

ocenił(a) film na 9

dawno dramat mnie tak nie wciągnął. Michelle to wiadomo - klasa, jednak Chris Pine oraz Banks zagrali rewelacyjnie, szkoda, że Olivie Wilde mało widzimy, bo tak aktorka ma duży potencjał. Film nie przynudza, dobrze zrealizowany z niecierpliwością czekałem co wydarzy się dalej. Udany debiut reżyserski Alexa Kurtzmana. Ostania scena jest piękna, rewelacyjna, aż łezka się w oku kręci, naprawdę współczuję (film oparty na prawdziwych wydarzeniach) osobom, które doświadczyły tego co główna bohaterka.

ocenił(a) film na 7
Johner

Film wzruszający ze świetna grą niektórych aktorów, bardzo spójny, logiczny, bohaterowie wiarygodni. Niestety Ch.Pine jakos mi nie pasował ze swoją śliczną buźką do tej roli. Coś nie zaiskrzyło. Starał się, może za bardzo. Jeszcze sporo pracy przed nim.

ocenił(a) film na 7
Pawel_Gosia

Film naprawdę dobry o relacjach w rodzinie o tym jak tajemnice rodzinne wpływają na ich członków. Bardzo ciekawa fabuła jednocześnie bardzo smutna jednocześnie dla żony syna i córki. Czytając komentarz Johner'a dowiedziałem się tak historia wydarzyła się naprawdę co jeszcze bardziej podnosi walor filmu i odbiór go, takie rzeczy zdarzają się nie tylko w filmach- samo życie. Jednocześnie wątek matki Lilian wydaje mi się nie rozwinięty moim zdaniem powinno być jej więcej. Tak cz siak film bardzo dobry polecam