Ludzie jak my

People Like Us
2012
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15119
Ludzie jak my
powrót do forum filmu Ludzie jak my

W filmie tym główny bohater jest synem zmarłego muzyka co produkuje muzyke i ma żone oraz kochanke, z ktora nie utrzymywał kontaktów. TO znaczy ten ojciec nie utrzymywał, nie ten syn bohater. W kazdym razie nikt tam nikogo nie utrzymywał - kazdy był samodzielny. Przewijał sie równiez alkohol. No i ten bohater ma dziewczyne co dostaje sie na studia albo do Nowego Jorku albo do Los Angeles albo jeszcze innych miejscowości juz nie pamietam. No i ten ojciec umiera im, ale nie zdążąją na samolot, bo glowny bohater chowa paszport do schowka w samochodzie. Chowa głowe w piasek. Dolatują następnym lotem i tam juz ten gosciu w piachu jest zakopany i zjedzone wszystko ze stypy. Stary zostawił mu list gdzie pisze zeby dał 150 tysiecy dolarów jakiemus gowniarzowi, co sie nim okazuje syn jego córki, ten co matką była kochanka, co z nią nikt nie utrzymywał kontaktu. Troche skomplikowane ale da to sie rozwiazac jak sie oglada na biezaco. No i ten gościu ma rozterki czy dać kase czy samemu wziac bo sam ma długi bo mu nie wyplacili prowizji za te pomidory co jechały pociągiem i zrobiła się z wagonów porodówka bo wiozl je w złym opakowaniu. No i tam ta siostra matka tego bachora jest pracownicą baru i sie boryka z roznymi problemami finansowymi przewaznie i troche sercowymi. Wzruszajacy film o rodzinie.

ocenił(a) film na 7
lechu_majewski

do czego to?

riverdeniro

Do filmu pt. Ludzie jak My.

ocenił(a) film na 8
lechu_majewski

WTF ?? Jak tak opowiadasz obejrzane filmy znajomym to wspolczuje im ...

BigRo

Oni nie narzekaja, wrecz sa zadowoleni z moich szczegolowych streszczeń.

ocenił(a) film na 8
lechu_majewski

Pewnie i tak bo po obejrzeniu filmu, ktory im opowiedziales zastanawiaja sie czy to byla prawdziwa scena kiedy im opowiadales czy tylko jakis glupkowaty sen ...

ocenił(a) film na 8
lechu_majewski

Dobre. Usmialam sie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PabloPS

PabloPS - zglosilem naduzycie bo obraziles moje uczucia religijne jak rowniez Benedykta Szesnastego Jozefa. Bedziesz sie w piekle smazyl Panie

PabloPS

Sam napisz recenzje jak jestes taki madry PabloPS

PabloPS

Ale CI pojechałem

ocenił(a) film na 9
lechu_majewski

Grunt to napisać 3 posty, na które nikt nie odpowiada i się dowartościować (ale nie musisz mi dziękować że jednak coś szrajbnąłem ). Od kiedy wiadomości na onecie, które są prawdą obrażają kogokolwiek - Chyba tylko Twoje logowanie obraża Filmweb i tu faktycznie dobrze jest się zastanowić czy nie nadużywasz tego forum.

-Zacznij myśleć, wyjdź do ludzi a zobaczysz jaki ten świat piękny, pomimo pewnych dobrych lub złych wieści ze świata, których niestety nie możesz zatrzymać i jak zatkasz uszy one i tak będą słyszalne.

Pisząc jednak recenzję wyłącz radio, TV i napisz rzetelną opinię

P.S. Uderz w stół a nożyce się odezwą ale wiesz co ????? Łyżka na to Niemożliwe... .. .
przynajmniej Piosenka przypadła Ci do gustu
Pozdrawiam Cie C . u l e