PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542284}

Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52587
3,9 13 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga
ocenił(a) film na 5
dosia321

Jak lubisz filmy ryjące psychikę to tak. Pomysł był ciekawy, ale niestety, tylko pomysł. Jeszcze jednym plusem jest aktor odgrywający postać doktora (przerażający do tego stopnia, że oblałam egzamin na prawo jazdy, ponieważ mój egzaminator go przypominał). Lubię krwawe horrory, gore i slashery, ale ten jest wyjątkowo kiepsko zrobiony. Takie moje zdanie, możesz mieć inne.

ocenił(a) film na 4
almette92

Bardziej przypomina mi to komedię niż horror. Pomysł naprawdę fajny, ukazujący czarne zakamarki ludzkiej psychiki. Kiepskie zakończenie, a cały film trzeba co kilkanaście minut zatrzymywać i wychodzić na papieroska, coby nie usnąć.

użytkownik usunięty
Mamba

Przypomina ci to komedię?! Na samą myśl o tym filmie chce mi się wymiotować. Uwielbiam horrory ale to ... to jest nieporozumienie.

ocenił(a) film na 4

Wymiotować ? Praktycznie nic nie było pokazane. Chyba, że odruch wymiotny wywołuje u Ciebie sama idea, to cóż... poćwicz ;-).

użytkownik usunięty
Mamba

Wejdź na YouTube wpisz ludzka stonoga i wybierz filmik ludzka stonoga-fragment jest on chyba trzeci z kolei. Gdy myślę o tym momencie robi mi się niedobrze ; p blee.

ocenił(a) film na 4

No co Ty.
Hahah, mi się podoba.

ocenił(a) film na 5
almette92

technicznie to kuleje fakt

ocenił(a) film na 1
dosia321

Nie polecam.

ocenił(a) film na 5
dosia321

Autorko tematu dobrze prawisz film był fajny