Lustra

Mirrors
2008
6,4 73 tys. ocen
6,4 10 1 73110
5,1 15   krytyków
Lustra
powrót do forum filmu Lustra

Film bardzo dobry, ale raczej jako thriller, a nie horror. Trzyma w napięciu, ale absolutnie nie straszy :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
monikao8

Zgadzam się w zupełności. Jedynie co mnie wkurzyło to zakończenie, wiadomo, nie zawsze film musi kończyć się happy endem, ale ciekawi mnie sytuacja u Amy i tych dzieci. Dzisiaj obejrzałem, jak zobaczyłem na necie Mirrors 2 to sądziłem że to będzie kontynuacja - ale jednak lipa.

8/10
Jeśli miało by wyjść Mirrors 3 to mogliby pokazać tym razem kontynuacje związaną z Benem, tzn tym razem ta laska byłaby główną bohaterką tego filmu, a jej cele jest odnalezienie Bena.

ocenił(a) film na 7
monikao8

No to 2 poparcie film porządny jako thriller parę scen suicide mnie zszokowało :P no cóż ale to jednak nie jest to samo co The Ring czy Shutter tam klimat trzymał cały czas mistycyzm i zagadki też tutaj mimo że tego mistycyzmu nie brakowało to jednak klimatycznie mógł zostać lepiej zrealizowany tak żeby człowiek miał ochotę siedzieć w kącie i kompletnie nigdzie nie iść tego efektu mi właśnie zabrakło było parę momentów ale to za mało

7+/10

ocenił(a) film na 7
monikao8

http://pl.wikipedia.org/wiki/Horror

polecam :)