6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58613
6,1 17 krytyków
Mój rower
powrót do forum filmu Mój rower

taki piękny.... 

ocenił(a) film na 3

och te dialogi takie życiowe i naturalne, a ta gra aktorska taka głęboka. No i cudowny piękny koniec, wszystko takie piękne, że człowiek ma ochotę pójść za przykładem psa Kumpla.....
Przykre to.

ocenił(a) film na 3
Jokullus

Nie no z książkami luz, gorzej mi rozstawać się z pieniędzmi :) Na lekarzy i badania trochę schodzi. Część zostawiłam... ale zawsze mnie pociągał buddyzm i coś wyzwalającego jest gdy człowiek się tak pozbywa.

Innna

O tak, polski system lekarsko/szpitalniany to jedna z nielicznych wciąż nieopisanych czarnych dziur - która co ciekawe - istnieje prawie w centrum Europy. Piszesz tak jakbyś planowała zupełnie nowe życie z otwarciem nowego rozdziału, bez jakiegokolwiek związku z obecną teraźniejszością ;)

ocenił(a) film na 3
Jokullus

heh ja i tak mam większość płacone z pracy, dodatkowe zabiegi no i dentysta.... Taak chciałabym zacząć czegoś nowego.... Aczkolwiek mosty zostawiam

Innna

Łeee to dobra praca, szkoda by ją zmieniać np. przez wyjazd za granice ;) Mosty dobra rzecz, zwłaszcza jak są solidne, takie z mocnymi podstawami i bez dziur na nawierzchni.

ocenił(a) film na 3
Jokullus

w korporacji to nic nadzwyczajnego.... a ja dostałam lekarza po 4 letnim stażu... a moja pensja od nowych pracowników różni się o 300 zeta :) ale ważne że jest

Innna

zawsze lepiej mieć te 300 do przodu niż do tyłu - nawet jak z logicznego punktu widzenia powinno być i tak więcej ;) Polecam film PRAGA - mistrzostwo

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
hailslayer

i po penisie...

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 8
Innna

Mnie się film podobał. Przyjemnie się go oglądało i nawet można się było pośmiać i to nie z głupich dowcipów (co rzadkie w naszym kinie)

ocenił(a) film na 3
Innna

Wczoraj byłam na premierze i naprawdę nie wiem za co one te nagrody zdobył. Nuda i oczywista oczywistość tematu filmu. Jedyne co warto docenić to muzyka i zdjęcia.