Mów mi Dave

Meet Dave
2008
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 26214
4,4 8 krytyków
Mów mi Dave
powrót do forum filmu Mów mi Dave

Kto jest za tym, aby ten człowiek już więcej nie pisał recenzji w Filmwebie?

kjubb

nie mów tak - kocham jego wypocinki, jak mozesz tak go szkalować. ma chłopak łeb do filmów, cięty język, trafne kinowe oko. oby długo i duzo pisał.

kjubb

Nie czytalem innych recenzji tego czlowieka ale jak czytam: "W dodatku Eddie Murphy, choć dawno temu pogrzebał karierę parszywymi kreacjami miłośników zwierząt i spaślaków..." to mi sie cisnienie podnosi... A Murphy w Dreamgirls ? Aktorska extraklasa + z tego co pamietam oskar dla Murphy'ego. Faktycznie nie powinno sie dopuszczac takich osob do pisania opiniotworczych recenzji.

poteflon

poważnie ? on to napisał, holercia chyba pomyliłem osoby? musze sprawdzić.

kjubb

On wyżej sra niż tyłek ma, nic mi innego do głowy nie przychodzi gdy to czytam, aż mi jest przykro gdy to widzę :/

kjubb

SPRAWDZILEM - wszystko ok. on po prostu jest RaSSistą. nie lubi murzynków. wkurza eddi, bo on tu smaruje w pocie czoła za darmo, robi co moze aby chłopaki z bojówek zchnowskich były dumne z niego, a eddy piernie na ekranie i juz milionik dolarów nastepny ma w kieszeni. CHłOPAKI nie ma co pierdzić trzeba mu jakoś pomóc, może znacie jakies osrodki pomocy uzaleznionym od segregacji rasowj?