Kto jest za tym, aby ten człowiek już więcej nie pisał recenzji w Filmwebie?
nie mów tak - kocham jego wypocinki, jak mozesz tak go szkalować. ma chłopak łeb do filmów, cięty język, trafne kinowe oko. oby długo i duzo pisał.
Nie czytalem innych recenzji tego czlowieka ale jak czytam: "W dodatku Eddie Murphy, choć dawno temu pogrzebał karierę parszywymi kreacjami miłośników zwierząt i spaślaków..." to mi sie cisnienie podnosi... A Murphy w Dreamgirls ? Aktorska extraklasa + z tego co pamietam oskar dla Murphy'ego. Faktycznie nie powinno sie dopuszczac takich osob do pisania opiniotworczych recenzji.
On wyżej sra niż tyłek ma, nic mi innego do głowy nie przychodzi gdy to czytam, aż mi jest przykro gdy to widzę :/
SPRAWDZILEM - wszystko ok. on po prostu jest RaSSistą. nie lubi murzynków. wkurza eddi, bo on tu smaruje w pocie czoła za darmo, robi co moze aby chłopaki z bojówek zchnowskich były dumne z niego, a eddy piernie na ekranie i juz milionik dolarów nastepny ma w kieszeni. CHłOPAKI nie ma co pierdzić trzeba mu jakoś pomóc, może znacie jakies osrodki pomocy uzaleznionym od segregacji rasowj?