Mów mi Dave

Meet Dave
2008
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 26214
4,4 8 krytyków
Mów mi Dave
powrót do forum filmu Mów mi Dave

po co ktoś na siłe go tu wcisnął, przecież to film, nie bajka; efekt jest fatalny, a ja tak sie cieszyłam na kolejny film z Eddim i jego głosem(!), echh ta Polska...

ocenił(a) film na 8
dr_dorota

Musze się zgodzić. Choć z drugiej strony na DVD dystrybutorzy zawsze dają głos zdubbingowany i oryginalny z napisami. Mogłaś więc wybrać głoś oryginalny. No chyba, że byłaś w kinie, to nic raczej nie mogłaś zrobić. Najlepszym wyjściem było poczekanie na wyjście na DVD wtedy :(

dr_dorota

Każda fabuła zasługuje na (dobry) dubbing. Tego konkretnego nie widziałem, więc nie będę go oceniać; natomiast jeśli wersja dźwiękowa to TYLKO dubbing.

"Ech, ta Polska"? Dubbingów jest u nas tak mało, że każdy trzeba hołubić, bo wszędzie te niszczące klimat lektory!

ocenił(a) film na 8
AtoMan

dubbingować marfiego to trzeba być dosłownie idiotą ! to jest mocne słowo ale inaczej tego się nie da nazwać.

ocenił(a) film na 9
dr_dorota

Tragedią jest twoja wypowiedź. Jak ci się nie podoba to oglądaj z napisami. Gdzie tu masz problem? Ja bardzo lubię filmy z dubbingiem i nawet z tego co pamiętam, oglądnąłem ten film dla samego dubbingu. Moim zdaniem wypadł świetnie. Polecam!

ocenił(a) film na 7
dr_dorota

Moja dziewczyna nienawidzi dubbingu a mimo to film się jej podobał
Tu się ocenia filmy a nie dubbing

Usunąć post i po sprawie

Peace

dr_dorota

Dubbing?

ocenił(a) film na 9
jporuba

Tak, film jest z dubbingiem i to całkiem dobrym. Piotr Adamczyk daje radę podkładając głos pod Eddiego Murphy'ego. Ten film trzeba obejrzeć z dubbingiem.