PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7369}

Mały Nicky

Little Nicky
2000
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22850
5,1 11 krytyków
Mały Nicky
powrót do forum filmu Mały Nicky

Zawsze wiedziałem że Adam Sandler jest absolutnie niesmieszny i wreczc zenujacy ale w tym filmie przeszedl nawet samego siebie. Film po prostu tragiczny. Nie daje 1 tylko dlatego ze jedynki sa zarezerwowane dla Uwe Bolla

użytkownik usunięty
Abraxus

Dla mnie to komedia 10/10 i to nie za jakość poszczególnych elementów(obsada/poziom żartów/fabuła/itp ...), dla mnie miła, lekka, łatwa i przyjemna do oglądania komedia, która jest arcydziełem(w swojej kategorii) jako całość. Po 10 latach nagle dziś mnie wzięło aby sobie właśnie ten filmik obejrzeć choć wybór miałem obszerny.

ocenił(a) film na 6
Abraxus

Po części się zgadzam, ale to komedia, musi być pod jakimś względem głupia.

ocenił(a) film na 7
Abraxus

wydaje mi sie, że film trafia w konkretną grupę docelową. Dla wielbicieli klimatów rockowo-metalowych będzie świetny. A jeśli ktoś lubi Sandlera w dodatku, to czegóż chcieć więcej.

ocenił(a) film na 9
nefla

Koleżanka trafiła w sedno sprawy :D

Abraxus

Ja niecierpię takich durnych komedii ale czasami lubię je sobie obejrzeć, to jest tak głupie, że szkoda słów ale o to chodziło w tym filmie. Mi się podobał ;p

ocenił(a) film na 7
Abraxus

Mhmm, tak, za mało pentagramów, za mało zabijania kóz i w ogóle nic wspólnego to z piekłem ani szatanem nie miało. Zuuuoooo

Abraxus

Jak ci Sandler nie pasuje to po co oglądasz. Nie będę kwestionować tego czy ci się podoba dany film czy nie ale nie rozumiem jak można się zmuszać do oglądania czegoś co raczej nie będzie nam pasować.