Zawsze wiedziałem że Adam Sandler jest absolutnie niesmieszny i wreczc zenujacy ale w tym filmie przeszedl nawet samego siebie. Film po prostu tragiczny. Nie daje 1 tylko dlatego ze jedynki sa zarezerwowane dla Uwe Bolla
Dla mnie to komedia 10/10 i to nie za jakość poszczególnych elementów(obsada/poziom żartów/fabuła/itp ...), dla mnie miła, lekka, łatwa i przyjemna do oglądania komedia, która jest arcydziełem(w swojej kategorii) jako całość. Po 10 latach nagle dziś mnie wzięło aby sobie właśnie ten filmik obejrzeć choć wybór miałem obszerny.
wydaje mi sie, że film trafia w konkretną grupę docelową. Dla wielbicieli klimatów rockowo-metalowych będzie świetny. A jeśli ktoś lubi Sandlera w dodatku, to czegóż chcieć więcej.
Ja niecierpię takich durnych komedii ale czasami lubię je sobie obejrzeć, to jest tak głupie, że szkoda słów ale o to chodziło w tym filmie. Mi się podobał ;p
Mhmm, tak, za mało pentagramów, za mało zabijania kóz i w ogóle nic wspólnego to z piekłem ani szatanem nie miało. Zuuuoooo