PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7369}

Mały Nicky

Little Nicky
2000
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22850
5,1 11 krytyków
Mały Nicky
powrót do forum filmu Mały Nicky

fatalny

ocenił(a) film na 2

Powiem krotko: To jest po prostu jeden wielki shit! Film mnie wogle nie rozsmieszyl. NIE OGLADAC!!!

ocenił(a) film na 8
sivy

masz chlopie / dziewczynko chore poczucie humoru. typowo grzybiarskie zapewne rozsmieszylo cie, jak taki film, taka komedia moze miec tyle pozytywnych komentarzy. sadze, ze w tej chwili, czytajac to, moczysz swoje piety w roztworze soli oczyszczonej, a w telewizorze leci "na wspolnej" :-0 nie obrazajac widzow

Edit by Adam Sandler: I'will kill you buster !!! Have a nice day

ocenił(a) film na 2
Dilla

może i mam kiepskie poczucie humoru ale mnie też nie rozśmieszył.chyba,że liczyć uśmiechanie się pod nosem z głupoty tego filmu.irytujący i głupi..

ocenił(a) film na 10
sivy

a niech cie drzwi scisną. to jest najlepsza komedia tego stulecia, masz fatalne poczucie ChÓmOrÓ. wyrazy fspółczucia

ocenił(a) film na 9
sivy

te sivy powiedz mi gdzie ty poczucie humoru kupowałeś bo hyba masz zrąbanom wersje. fatalna to ta twoja opinia oby cie Zboczony Wielki Ptak w piekle dopadł ty NiepotrafiącySięŚmiaćZTegoCoNa prawdęJestŚmieszne człowieczku :)

sivy

Masz racjie to film dla sponiewieranych tandetą, jak można z tego sie śmiać. ŻAŁOSNE!!!!. Pozdro dla fanów Leslie Nielsena.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

ocenił(a) film na 4
JAREEQ

Tandetny i płytki humor moim zdaniem... Aczkolwiek zdarzyło mi się uśmiechnąć pare razy.
Ale moi drodzy, każdy ma inny gust, a na temat gustu się nie dyskutuje :)
Jednemu podobają się takie filmy, a drugiemu jak nogi śmierdzą... i tyle