Powiem krotko: To jest po prostu jeden wielki shit! Film mnie wogle nie rozsmieszyl. NIE OGLADAC!!!
masz chlopie / dziewczynko chore poczucie humoru. typowo grzybiarskie zapewne rozsmieszylo cie, jak taki film, taka komedia moze miec tyle pozytywnych komentarzy. sadze, ze w tej chwili, czytajac to, moczysz swoje piety w roztworze soli oczyszczonej, a w telewizorze leci "na wspolnej" :-0 nie obrazajac widzow
Edit by Adam Sandler: I'will kill you buster !!! Have a nice day
może i mam kiepskie poczucie humoru ale mnie też nie rozśmieszył.chyba,że liczyć uśmiechanie się pod nosem z głupoty tego filmu.irytujący i głupi..
a niech cie drzwi scisną. to jest najlepsza komedia tego stulecia, masz fatalne poczucie ChÓmOrÓ. wyrazy fspółczucia
te sivy powiedz mi gdzie ty poczucie humoru kupowałeś bo hyba masz zrąbanom wersje. fatalna to ta twoja opinia oby cie Zboczony Wielki Ptak w piekle dopadł ty NiepotrafiącySięŚmiaćZTegoCoNa prawdęJestŚmieszne człowieczku :)
Masz racjie to film dla sponiewieranych tandetą, jak można z tego sie śmiać. ŻAŁOSNE!!!!. Pozdro dla fanów Leslie Nielsena.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !