PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7369}

Mały Nicky

Little Nicky
2000
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22841
5,1 11 krytyków
Mały Nicky
powrót do forum filmu Mały Nicky

film bardzo dobry

ocenił(a) film na 9

zupełnie nie mam pojęcia dlaczego został okrzyknięty jednym z najgorszych filmów(bo do tych zupełnie nie pasuje),a wiele gniotów w życiu widziałem,polecam:)

ocenił(a) film na 7
Smoczy

Adam Sandler - chyba starczy za powód

Smoczy

No tak wiadomo ze to kwestia gustu, mi on totalnie nie przypadł do gustu, zamiast śmieszyć irytował, nie wytrwałam nawet do połowy .. :( nie wiem czemu

ocenił(a) film na 2
Emis

Moze dlatego, ze film jest slaby.

ocenił(a) film na 7
Emis

to obejrzyj drugą połowę filmu i wystaw 6. tak nakazuje logika

ocenił(a) film na 8
Smoczy

Mnie tam film cieszył samą swoją absurdalnością. xD 9/10

ocenił(a) film na 10
Smoczy

20 x go ogladalem (jedyny film na laptopie), ostatnio go skasowalem :(

ocenił(a) film na 4
Smoczy

Może dlatego, że praktycznie w ogóle nie smieszy ? Trzeba mieć poczucie humoru na poziomie podstawówki, żeby bawił. A nawet mój 13 letni brat zasnął przy nim...

Vanillia

Hmmm... może tak. Rodzice oglądali, 18 latni brat - wszyscy sie śmiali, ja przyszłam zobaczyć coż to takiego. Może tak - taki głupi że aż śmieszny...?

Ludzie dorośli też umieją sie z takich rzeczy smiac, Vanilla. Twój 13 letni brat widocznie nie znał jeszcze "niektórych" spraw - nie zrozumiał o co chodzi w tym filmie.

Chociaz widziałąm lepsze. Wiele lepsze.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
Kamachikuru

Chyba obrażasz brata kolegi. ;)
Bo w filmie akurat nie było nic, co by ponad poziom 13-latka wyrastało, wręcz przeciwnie.

Smoczy

dałem 6. podobał mi się, był pięknie nieprzewidywalny. gdy oglądam dzisiejsze filmy dopowiadam sobie niektóre sceny zanim się skończą i zwykle zgaduję. SPOILER. gdy pojawiła się ta śmieszna kula też miałem kilka wersji ale żadna z nich nie brała pod uwagę ozzy osbourne'a ;)

użytkownik usunięty
corvus1605

Faktycznie, scena z Ozzy'm była tak nieprzewidywalna i absurdalna, że aż śmieszna :)

ocenił(a) film na 6

Też mi się wyjątkowo podobała ;p

ocenił(a) film na 5
Smoczy

Mnie się ogólnie również podobał, lecz było wiele scen, które budziły we mnie mieszane lub negatywne uczucia... Ale za muzyczną duszę filmu i dobrą grę mocna piątka.