zupełnie nie mam pojęcia dlaczego został okrzyknięty jednym z najgorszych filmów(bo do tych zupełnie nie pasuje),a wiele gniotów w życiu widziałem,polecam:)
No tak wiadomo ze to kwestia gustu, mi on totalnie nie przypadł do gustu, zamiast śmieszyć irytował, nie wytrwałam nawet do połowy .. :( nie wiem czemu
Może dlatego, że praktycznie w ogóle nie smieszy ? Trzeba mieć poczucie humoru na poziomie podstawówki, żeby bawił. A nawet mój 13 letni brat zasnął przy nim...
Hmmm... może tak. Rodzice oglądali, 18 latni brat - wszyscy sie śmiali, ja przyszłam zobaczyć coż to takiego. Może tak - taki głupi że aż śmieszny...?
Ludzie dorośli też umieją sie z takich rzeczy smiac, Vanilla. Twój 13 letni brat widocznie nie znał jeszcze "niektórych" spraw - nie zrozumiał o co chodzi w tym filmie.
Chociaz widziałąm lepsze. Wiele lepsze.
Pozdrawiam
Chyba obrażasz brata kolegi. ;)
Bo w filmie akurat nie było nic, co by ponad poziom 13-latka wyrastało, wręcz przeciwnie.
dałem 6. podobał mi się, był pięknie nieprzewidywalny. gdy oglądam dzisiejsze filmy dopowiadam sobie niektóre sceny zanim się skończą i zwykle zgaduję. SPOILER. gdy pojawiła się ta śmieszna kula też miałem kilka wersji ale żadna z nich nie brała pod uwagę ozzy osbourne'a ;)
Faktycznie, scena z Ozzy'm była tak nieprzewidywalna i absurdalna, że aż śmieszna :)