PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533795}
5,0 4,6 tys. ocen
5,0 10 1 4604
5,8 9 krytyków
MacGruber
powrót do forum filmu MacGruber

świetny film, powinienem widzieć 6,5 najmarniej patrząć po podobnych tytułach, a tu wchodze na filmweb i jakies ledwo ponad 4,5... przecież to nie miało być z żadnej strony ambitne
dziwne, że ludzie zrozumieli humor, chociażby z Shoot Em Up, a tego totalnie nie

anyway polecam, łzy ze śmiechu lecą momentami, a nic nie piłem nawet

ocenił(a) film na 4
Dybal

jak to ludzie maja rozne poczucie humoru, film kompletnie niesmieszny a raczej debilnie smieszny, poczucie humoru takie denne ze szkoda gadac, chyba tylko raz sie tylko usmialem a poza tym nawet nie dotrwalem do konca filmu co prawie nigdy mi sie nie zdarza

kierat10

bredzisz waść ;) nawet nie trzeba sie nastawiać na durną komedie bo odrazu wiadomo, że z takową mamy o czynienia. Przewyższa cała reszte swoim bezkompromisowym debilizmem i bezpośredniością, bo inaczej tego określić nie potrafie:P mistrz po prostu, widziałem już ze 4 razy i za każdym razem tak samo ryczałem ze smiechu :) na prawde polecam każdemu, nawet moja dziewczyna, która sie lubuje w jakiś okropnych romansidłach i filmach psychologiczno/obyczajowych śmiała sie do łez :)

ocenił(a) film na 4
Dybal

wybacz ale nie wiem z czego sie tam mialbym smiac bez przerwy, film ze zbyt glupim poczuciem humoru zeby byl smieszny dla niektorych ale jak widac innym takie zarty odpowiadaja, twoja sprawa, mnie to nie smieszy.

ocenił(a) film na 4
kierat10

ja do końca filmu dotrwałem ale ledwo co. naprawde troche zenadą zalatuje... fakt jest kilka smiesznych sytuacji ktore moge policzyc na palcach jednej reki ale spodziewałem sie czegos troche lepszego.

ocenił(a) film na 7
Dybal

Zgadzam się, w gatunku głupich komedii ciężko o coś lepszego, rewelacja:) Spodziewałem się lipy, a prawie się zlałem ze śmiechu:)

ocenił(a) film na 7
Indrid_Cold_84

Ciezko o dobra glupia komedie. Czesto film jest glupi, bo zrobiony nieudolnie przez nieodpowiednich ludzi. Ten jest i glupi, i dobry, stad wysoka nota. Byl smiech!