Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235284
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

5 Oskar

ocenił(a) film na 10

Wszyscy, którzy pisali, że to słaby film jak dla mnie - nie znają się.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

Cześć geju. Ty to masz wszawy gust filmowy. Lubisz filmy na poziomie intelektualnym teletubisiów. Masz iloraz inteligencji 50.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

ty masz iloraz inteligencji rowny 9 lubisz paczec w sciane

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

film nie jest słaby. To intelektualne dno!

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

intelektualne dno pokazuje gej ktory ustawia sobie avatary kobiet i probuje podrywac uzytkownikow.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

jestem heteroseksualny więc zamieszczam sobie avatary kobiet.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

bo jesteś transem i ukrytym gejem.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

ej baranie. da sie jakos ciebie zablokowac zebym nie musial czytac twoich agresywnych prob podrywu uzytkownikow ?

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

hej kozojebco, najlepiej będzie ja przestaniesz spamować i trollować

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

jak tam idzie podryw gejuchu ?

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

Z naszej dwójki to ty gustujesz w facetach cioto z niskim ilorazem inteligencji.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

to jak tam. poderwales kogos. czy masz za niskie iq ?

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

Mam żonę i mam IQ 154 jestem członkiem Mensy Polska, a ty masz IQ równe 50 i preferujesz facetów bo lubisz filmy z wypasionymi osiłkami.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

twoja żona to ta na avatarze, który sobie zmieniasz co parę dni. raze co wyjechał na usa zbierać pomidory xd

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

przepraszam przecież jesteś gejem. twoja żona to prawdopodobnie jakiś facet z filmweba,ale sobie nie wmawiaj,że to ktoś z użytkowników, z którymi piszesz chory zboku.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

ale ty musisz mieć niski iloraz inteligencji skoro na jedyne cię stać to nazwanie mnie gejem? wyrośnij z tego dzieciaku.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

mam dosc wysokie by stwierdzic ze nikogo nie poderwiesz udajac kobiete na filmwebie. trzeba miec iq 0 by sobie ustawic kobiete na awatara bedac takim gejem jak ty.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

ale z ciebie półgłówek, homofobia jest oznaką skrajnej głupoty i niskiego ilorazu inteligencji. Ja popieram środowiska LGBT i kulturę Gender mimo to jestem heteroseksualny i mam żonę. A na jedyne co cię stać to wyzywanie mnie od gejów i ocenianie 10/10 Teletubisie, Transformers, Gwiezdne wojny i Matrixa. Masz bardzo niski iloraz inteligencji. I jeszcze jedno ty bencwale najniższy iloraz inteligencji wynosi 50 i masz go ty, a nie zero. Gdybyś miał wyższy iloraz inteligencji niż 50 to wiedziałbyś że nie istnieje iloraz inteligencji równy 0. Ja mam iloraz inteligencji 154 i jestem członkiem Mensy Polska.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

Chyba członkiem Gejsy Kokomo.

ocenił(a) film na 1
StalowyGigant

Ty na pewno.

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

członek to jesteś o ile jeszcze sobie nie zrobiłeś operacji zmiany płci xd

ocenił(a) film na 10
Leif_Eriksson

osoba, która ma wysokie iq nie siedzi w usa na zrywaniu pomidorów i nie zakłada miliona multikont na filmwebie jak ty RAZE. osoba inteligentna nie dowartościowuje się tym co ogląda - co ty robisz. wystarczająco za dużo razy zrobiłeś z siebie głupka. twoje iq większe od zera jest prawdopodobne jak to, że nie jesteś gejsonem - na co szanse są bardzo zerowe xd

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

boże, ale ty człowieku jesteś głupi

ocenił(a) film na 10
Movie_Crash_Man

Film stał się klasykiem kina akcji z miejsca jak matrix czy pierwsze Terminatory. Rzadkie osiągniecie.

ocenił(a) film na 1
StalowyGigant

Takie samo gówno jak Matrix, Gwiezdne wojny i Terminatory. Film dla półgłówków.

ocenił(a) film na 10
StalowyGigant

Zgadza się. Film jest genialny. Nie poojmują tego niektóre cebulaki. Trzeba być wyjątkowo inteligentnym, aby rozumieć arcydzieła akcji.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

arcydzieła? moje gówno w kiblu jest większym arcydziełem niż to.