Cześć geju. Ty to masz wszawy gust filmowy. Lubisz filmy na poziomie intelektualnym teletubisiów. Masz iloraz inteligencji 50.
intelektualne dno pokazuje gej ktory ustawia sobie avatary kobiet i probuje podrywac uzytkownikow.
ej baranie. da sie jakos ciebie zablokowac zebym nie musial czytac twoich agresywnych prob podrywu uzytkownikow ?
Z naszej dwójki to ty gustujesz w facetach cioto z niskim ilorazem inteligencji.
Mam żonę i mam IQ 154 jestem członkiem Mensy Polska, a ty masz IQ równe 50 i preferujesz facetów bo lubisz filmy z wypasionymi osiłkami.
twoja żona to ta na avatarze, który sobie zmieniasz co parę dni. raze co wyjechał na usa zbierać pomidory xd
przepraszam przecież jesteś gejem. twoja żona to prawdopodobnie jakiś facet z filmweba,ale sobie nie wmawiaj,że to ktoś z użytkowników, z którymi piszesz chory zboku.
ale ty musisz mieć niski iloraz inteligencji skoro na jedyne cię stać to nazwanie mnie gejem? wyrośnij z tego dzieciaku.
mam dosc wysokie by stwierdzic ze nikogo nie poderwiesz udajac kobiete na filmwebie. trzeba miec iq 0 by sobie ustawic kobiete na awatara bedac takim gejem jak ty.
ale z ciebie półgłówek, homofobia jest oznaką skrajnej głupoty i niskiego ilorazu inteligencji. Ja popieram środowiska LGBT i kulturę Gender mimo to jestem heteroseksualny i mam żonę. A na jedyne co cię stać to wyzywanie mnie od gejów i ocenianie 10/10 Teletubisie, Transformers, Gwiezdne wojny i Matrixa. Masz bardzo niski iloraz inteligencji. I jeszcze jedno ty bencwale najniższy iloraz inteligencji wynosi 50 i masz go ty, a nie zero. Gdybyś miał wyższy iloraz inteligencji niż 50 to wiedziałbyś że nie istnieje iloraz inteligencji równy 0. Ja mam iloraz inteligencji 154 i jestem członkiem Mensy Polska.
osoba, która ma wysokie iq nie siedzi w usa na zrywaniu pomidorów i nie zakłada miliona multikont na filmwebie jak ty RAZE. osoba inteligentna nie dowartościowuje się tym co ogląda - co ty robisz. wystarczająco za dużo razy zrobiłeś z siebie głupka. twoje iq większe od zera jest prawdopodobne jak to, że nie jesteś gejsonem - na co szanse są bardzo zerowe xd
Film stał się klasykiem kina akcji z miejsca jak matrix czy pierwsze Terminatory. Rzadkie osiągniecie.
Zgadza się. Film jest genialny. Nie poojmują tego niektóre cebulaki. Trzeba być wyjątkowo inteligentnym, aby rozumieć arcydzieła akcji.